Nieuws

De lieftallige actrice Kim Hye Yoon ondergaat een schokkende beeldverandering voor haar nieuwe aankomende film

www.wikitree.co.kr

ActriceKim Hye Yoonheeft een schokkende 180-graden beeldverandering ondergaan.

Op 24 februari knipte het personage nog foto's uit de film ' Het meisje op de bulldozer (letterlijke vertaling)' werden vrijgegeven. Op de foto onderging Kim Hye Yoon een complete beeldverandering waardoor het voor de actrice onmogelijk werd om herkend te worden. Ze werd gezien met een volledige drakentattoo op haar arm en zag er armoedig uit.

Deze film is Kim Hye Yoon's eerste speelfilm waarin ze de hoofdrol op zich nam. 'Hye Young', het personage dat de actrice aannam, zal een uniek en uniek personage zijn dat tot nu toe niet in Koreaanse films te zien was. Verwacht wordt dat Kim Hye Yoon opnieuw perfect zal transformeren in het personage dat ze zal aannemen.

De film vertelt het verhaal van Hye Young, een 19-jarige die haar vader verliest bij een plotseling ongeluk en alleen achterblijft met een jonge broer om voor te zorgen. Met het voortdurende ongeluk en de moeilijkheden, explodeert Hye Young haar woede jegens de oneerlijke wereld.

Naast Kim Hye Yoon bevat 'The Girl on the Bulldozer' ook indrukwekkende acteurs zoals Park Hyuk Kwon , Oh Man Suk , en zanger/acteur Jezus . De film gaat in april van dit jaar in première.

Ondertussen begon Kim Hye Yoon erkenning te krijgen via het JTBC-drama 'Sky Castle' met de rol van Kang Ye Seo . Daarna verstevigde ze haar sprankelende en levendige karakter door de rol van Eun Dan Oh in het tienerdrama' Buitengewone jij .' Ze heeft gestaag haar filmografie opgebouwd en wordt erkend voor haar uitzonderlijke acteervaardigheden.