Nieuws

De mooiste beroemdheden van elk decennium uitgekozen door netizens

Schoonheid is echt in de ogen van de toeschouwer, en de standaard van schoonheid zal ongetwijfeld veranderen met het tijdperk. Er zijn echter individuen die voldoen aan de schoonheidsnorm die veel mensen als de mooiste beschouwen.

Hetzelfde geldt voor de Koreaanse entertainment- en filmindustrie. Door de decennia heen zijn er actrices en acteurs geweest die als de mooiste zijn geselecteerd.

Een netizen begon een online gemeenschap discussie waarin netizens de representatieve schoonheden van elk decennium konden selecteren. Vanaf 1980 tot de jaren 2020 bespraken netizens de mooiste individuen die elk decennium vertegenwoordigen.

Volgens de post, actrice Hwang Shin Hye werd verkozen tot mooiste actrice van de jaren 80, actriceKim Hee Zon.werd geselecteerd in de jaren 1990, enKim Tae Heewerd geselecteerd als de vertegenwoordigende schoonheid van de jaren 2000.

Hwang Shin Hye

Kim Hee Zon.

Kim Tae Hee

De post vroeg netizens om de mooiste beroemdheid of actrice van de jaren 2010 en ook de jaren 2020 te kiezen. Veel netizen sloten zich aan bij de online gemeenschap om hun keuze te delen en commentaar te geven, ' Ik zou zeker Suzy kiezen,' 'Ik denk dat er zoveel mooie mensen zijn, ik kan niet kiezen', 'Ik zou Suzy kiezen voor de jaren 2010 en Cha Eun Woo voor de jaren 2020, lol,' 'Ik zou Suzy kiezen voor zeker,' 'Ik denk dat er mooie mensen zijn, maar ik kan nog niet de mooiste persoon zoals Kim Tae Hee bedenken,' 'Ik dacht zeker aan Suzy,' 'Ik zou Suzy kiezen om 2010s te zijn en ik zou Han So kiezen Hwee voor 2020,' ' Ik denk zeker Suzy, maar ik weet niets over 2020. Ik denk dat Cha Eun Woo, ook al is hij een man, hij is zo mooi, lol,' en ' Ik zou denken aan Han So Hwee voor recentelijk. Ze heeft zo'n charme.'

Volgens de commentarenSuzywerd gekozen als de mooiste voor de jaren 2010, terwijlCha Eun WooenHan So Hweewerden geselecteerd voor de jaren 2020. Er was echter een handvol netizens die uitlegden dat de standaard van schoonheid de laatste jaren zwaarder afhangt van de individuele charmes die een persoon heeft, dus het is moeilijk om de mooiste te kiezen.

Suzy

Cha Eun Woo

Han So Hwee