Nieuws

De film 'Dream' met in de hoofdrol Park Seo Joon en IU wordt in maart hervat

www.wikitree.co.kr

De film ' Droom ' met in de hoofdrolPark Seo JoonenIUis om de opnames in maart in het buitenland te hervatten.

Op 8 februari KST werd gemeld dat de opnames van de film 'Dream', die was... vorig jaar uitgesteld vanwege de COVID19-pandemie, in maart wordt hervat. Er werd ook gemeld dat Park Seo Joon en IU het land zullen verlaten om ook de opnames te hervatten.

'Dream' is een nieuwe film geregisseerd door regisseur Lee Byeong Heon , die achter de populaire films zat' extreme baan ' en ' Twintig .' De aankomende film vertelt het verhaal van een uitdaging, waarbij voetballer Hong Dae wordt verenigd met een speciaal nationaal voetbalteam met spelers die nog nooit eerder hebben gevoetbald.

Park Seo Joon werd gecast als Yoon Hong Dae , de voetballer die verstrikt raakte in een onverwacht incident waarvoor disciplinaire maatregelen werden genomen, terwijl IU werd gecast als Lee So Min , een producer die een documentaire maakt over het nationale voetbalelftal.

Deelnemen aan de twee hoofdrolspelers, acteurs Kim Jong Soo , Ga Chang Seok , Jung Seung Gil , Lee Hyun Woo , Yang Hyun Mino , Hong Wan Pyo , en Heo Joon Seok zijn gegoten.

Nu het nieuws dat de film 'Dream' weer wordt opgenomen, zijn netizens enthousiast om de chemie op het scherm te zien tussen Park Seo Joon en IU. Netizens merkte op, ' Ik kan niet wachten tot deze film in première gaat' 'Ik denk dat ze in première gaan zodra ze klaar zijn met filmen in het buitenland' en ' Ik ben echt opgewonden om deze film te zien.'