Nieuws

Na het succesvolle dieet van CL, zeggen netizens dat CL er hoe dan ook goed uitziet

CLliet onlangs haar nieuwe slanke figuur zien nadat ze met succes een dieet had gevolgd en het gewicht had verloren dat ze de afgelopen drie jaar had gewonnen.

Na 2NE1 besloot in 2016 te ontbinden, CL had zich onopvallend gehouden totdat de Koreaanse media berichtten over haar gewichtstoename in 2018.

Sindsdien pochte ze een voluptueuzer figuur omdat ze vaker op tv en op het podium verscheen in 2018 en 2019.

Toen, vorig jaar begonnen, besloot CL wat gewicht te verliezen en verloor langzaam en consequent gewicht. Onlangs verraste ze netizens toen ze terugkwam met haar slanke figuur.

Na het zien van het gewichtsverlies van CL, konden netizens niet anders dan de zangeres toejuichen voor haar succes met het moeilijke dieet. Veel internetgebruikers hebben opgemerkt dat CL er goed uitziet, ongeacht haar gewicht, en prezen haar om haar onveranderlijke charisma.

netizens commentaar gegeven , ' Hoe ze er ook uitziet, ze is nog steeds geweldig,' 'CL is echt charmant nu en vroeger en zal altijd zo zijn,' 'Ik denk dat CL een beetje mollig is ook hip is,' 'Ik wil haar terug zien komen!' 'Ik hou van CL, wat er ook gebeurt', 'Ik hoop dat ze het dieet niet overdrijft', 'CL hoeft niet af te vallen, ze is hoe dan ook mooi', 'Ze is geweldig', 'CL waarschijnlijk niet afvallen omdat ze niet wilde, niet omdat ze niet kon,' en ' Omg CL transformatie!'