Nieuws

Na datingnieuws zeggen netizens dat Lee Seung Gi's smaak bij vrouwen niet is veranderd

Slechts een paar uur geleden meldden media dat:Lee Seung GienLee Da Inbevestigdze zijn aan het daten.

Eerder op 24 mei berichtten de mediaonthulddat Lee Seung Gi en Lee Da In een relatie begonnen nadat ze hun passie voor golfen hadden gedeeld.

Dan, het bureau van Lee Da In 9Ato Entertainment bevestigden hun relatiedoor te verklaren, ' Na een bevestiging met de actrice zelf begonnen ze elkaar zo'n 5 of 6 maanden geleden voorzichtig beter te leren kennen.'


Nadat het nieuws van de twee beroemdheden dating uitbrak, zijn er veel discussies over het paar op verschillende online communities. Een netizen heeft een bericht gemaakt met de titel ' Het is grappig hoe Lee Seung Gi's smaak voor vrouwen onveranderd blijft' Aan Nate Pann , een populaire Koreaanse online community.

In de post voegde de netizen een foto van een talkshow toe, toen Lee Seung Gi onthulde dat zijn ideale type vrouw YoonA voor drie jaar. Na zijn onthulling werden Lee Seung Gi en YoonA een koppel tot ze in 2015 uit elkaar gingen.


De netizen die de post maakte, voegde ook een artikel toe waarin stond dat Lee Da In sterk op YoonA leek. Actrice Lee Da In had zelfs veel erkenning gekregen omdat ze veel op het populaire lid van de meidengroep leek. Op de foto bij het artikel kan Lee Da In zelfs worden aangezien voor YoonA.

De netizen legde uit, ' Lee Seung Gi ging uit met YoonA en bleef uitgaan met iemand die op YoonA lijkt, lol.'

Andere internetgebruikers sloten zich aan bij de online gemeenschap om hun mening over deze mening te delen. netizens commentaar gegeven , ' Hij ging uit met YoonA, zijn smaak voor vrouwen zou niet zo snel veranderen, lol,' 'Ik vind YoonA zoveel mooier', 'Ik had nooit gedacht dat YoonA en Lee Da In op elkaar leken, maar ze hebben dezelfde uitstraling - dat onschuldige schone beeld ,' 'Ik vind dat Lee Da In er op elke foto anders uitziet, lol,' 'YoonA is zeker mooier, lol,' en ' Lee Seung Gi's ideale vrouw was YoonA, drie jaar lang.'