Blogs

[Album & MV Review] NCT 127 - 'Neo Zone The Final Round'


NCT 127 – 'NEO ZONE DE LAATSTE RONDE'

Tracklijst: -Advertentie- Overslaan


1. Pons * Titel

2. Non-Stop

3. Prelude

4. Schop het

5. Boem

6. De doos van Pandora

7. Dagdroom

8. Maak je dag goed

9. Intermezzo: Neo Zone

10. MAD HOND

11. Ga zitten!

12. Hou nu van me

13. Liefdeslied

14. Witte nacht

15. Niet alleen

16. Dromen komen uit

17. Lift (127F)

Het is amper twee maanden geleden NCT 127 laatste release, en nu droppen ze een herverpakking, ' Neo Zone: de laatste ronde .' De nieuwe LP bevat alle 13 nummers van het origineel, evenals vier gloednieuwe. Dit bevat ' ponsen ,' wat het nieuwste titelnummer is. ' Neo-zone ' is hun tweede studioalbum.

ponsen is de eerste single van dit album, en het heeft enkele overeenkomsten met ' Schop het. ' Het is hiphop met wat dromerige bruggen en vlotte harmonieën. Dat klinkt raar voor jou, neem het dan op met hen. Ik hou erg van dit deuntje, en niet alleen vanwege wat ik zojuist heb beschreven. Genomen met het originele titelnummer, het past er precies in.' Non-stop is beslist geen hiphop, maar het heeft veel rappen voor dat alles. Het contrast tussen de rap en de zijdezachte harmonieën maakt dit een geweldige clubknaller. Dat lijkt te zijn NCT 127 's kenmerkende geluid en ze hebben dit down pat.

Je hebt misschien al gehoord ' prelude .' Het is een intro voor ' Schop het ' van hun live optredens. Het dient hier hetzelfde doel. Het is een instrumentaal, en grotendeels ruis in het begin. Uiteindelijk krijgt het een beat en wordt het een dansmelodie. Het is laagdrempelig en zorgt voor een goede spanning. ' Maak je dag ' is een goed voorbeeld van een goed uitgevoerde ballad. Ze hebben de tedere tonen, de falset, de emotionele uitingen van spijt, en het blijft grotendeels hetzelfde van begin tot eind. Ze verpesten het niet door te proberen te concurreren met de muziek. Hoewel het niet mijn ding is, is het beter dan sommige andere aanbiedingen die er zijn.

Ik ben echt blij dat ze besloten hebben om vooral clubknallers te gebruiken voor de B-kantjes. Ik hoor liever knallers dan ballads. Het is zomer, die echt vraagt ​​om wat agressievere, dansbare muziek. Van mijn lippen tot Gods oren, of misschien NCT 127 zijn oren. Toch zijn dit al met al een paar pakkende nummers.

MV BEOORDELING

Dit lijkt meestal een video met een uitvoeringsversie te zijn. Het eerste dat opvalt aan deze MV zijn de outfits. In het begin zijn ze volledig bekleed met leer, zwart leer, ritsen, studs en zo meer. Ze zien eruit als figuranten uit een Mad Max-film.

Later gaan ze over op wat lijkt op racen blindgangers. Pleather jacks met patches erop, hawking dit of dat of een ander merk. Het viel me op dat ze niet echt op of in voertuigen klimmen.

Ze gebruiken ook de 'boy in the box'-trope voor deze muziekvideo, maar ze maken het cooler dan dat. Ze gebruiken een aantal interessante vervormingseffecten op de achtergrond, wat het kijken leuker maakt. Ja, er zijn enkele opnamen waarbij je de doos met lichten naar beneden kunt zien schijnen, maar dit leidt niet af van het algehele effect. Ze maken het juist koeler.

Er is niet veel over te zeggen. Ze dansen rond, er is een behoorlijk energieke choreo en ze zien er zelfs cool uit. Ik laat het aan mijn publiek over om te beoordelen of ze er ook goed uitzien of niet.

Dus als je me zou vragen of ik deze leuk vind, zou ik ja moeten zeggen.

Scoren


MV-relevantie .....,......8

MV-productie ...,.......9

MV-concept .......,.......8

MV-SCORE: 8.3

Albumproductie .....8

Albumconcept ....,.....8

Tracklisting ........,...,....8

ALBUMSCORE: 8.0

ALGEMEEN ..............8.1

Rond het web