Nieuws

NCT 127's Yuta onthult de betekenis achter zijn eerste zelf gecomponeerde nummer 'Butterfly'


Vijf jaar na zijn debuut bij, nu een Daesang-winnaargroep, NCT 127 , Japans lid aarde , toont zijn vermogen om te schrijven en zijn eigen gevoelens te uiten met zijn eerste zelfgecomponeerde nummer genaamd ' Vlinder .'

Hij voerde het emotionele nummer voor het eerst uit tijdens het concert van NCT 127, 'NEO CITY: SEOUL - THE LINK', dat plaatsvond in GOCHEOK SKY DOME op 17-19 december 2021. Het optreden, waarin zijn vocale vaardigheden en betekenisvolle dans werden getoond, boeide hem. fans over de hele wereld, aangezien het concert ook online werd uitgezonden voor wereldwijde fans.

Yuta onthulde vervolgens de ware betekenis achter 'Butterfly' op de achterste inhoud die op 22 februari 2022 op het YouTube-kanaal van NCT 127 werd geplaatst.

In zijn woorden zei hij dat het solo-optreden speciaal was omdat hij de fans eindelijk het lied kon laten zien dat hij met heel zijn hart had gemaakt, samen met de dans waaraan hij deelnam om met de choreograaf te maken. De teksten bevatten enkele berichten, waaronder hoe hij wil veranderen nadat hij sinds zijn stagetijd in Korea heeft gewoond, en hij wil vliegen van waar hij nu is.

'Ik weet zeker dat de fans nu al een vlindertattoo hebben. Daar gaat dit lied over,' voegde hij eraan toe, verwijzend naar de vlindertattoo op de linkerkant van zijn buik.

Terwijl hij liet zien hoe hij de emotionele uitvoering oefende, onthulde Yuta meer verhalen achter de songwriting.

'Eerlijk gezegd, dit nummer is een nummer voor mezelf', zei het 26-jarige idool.

Yuta, die zijn fans zo goed kent, was er zeker van dat de fans zich op de een of andere manier ook zouden kunnen vinden in sommige delen van het nummer. Hij bedankte ook Rino Nakasone, de concertdirecteur, die hem uit zijn comfortzone duwde en hem hielp delen van hem te laten zien die hij nog niet heeft laten zien, en moedigde hem onderweg aan.

'Meestal hebben we ons bij de voorbereiding van onze uitvoeringen meer gefocust op details over onze dansen dan op de emotionele aspecten. Maar Rino wil dat we ons meer concentreren op onze expressie. Ze concentreerde zich meer op de betekenis van elke beweging die we maken', besloot hij.