Nieuws

NCT Dream domineert iTunes-hitlijsten wereldwijd met 'Beatbox'

Na de wereldwijde release op 30 mei KST, wereldwijde jongensgroepNCT-droomhet gloednieuwe album ' Beatbox ' heeft met succes verschillende ingevoerd iTunes hitlijsten over de hele wereld.

Eerst kwam 'Beatbox' binnen op #3 in de wereldwijde iTunes-albumlijst en belandde op # 14 op de Europese iTunes-albumlijst. Het bereikte ook de nummer 1 in de iTunes 'Top Album'-hitlijst in 11 landen, waaronder India, Indonesië, Maleisië, de Filippijnen, Rusland, Singapore, Thailand, Turkije, Vietnam en meer, vanaf 31 mei KST. Het belandde ook met succes op de Amerikaanse iTunes 'Top Album'-hitlijst op #10.

Met name het titelnummer van het album ' Beatbox ' kwam binnen op nummer 11 in de wereldwijde iTunes-hitlijst en had de # 1 bereikt in de iTunes-lijst met 'Topnummers' in verschillende landen, waaronder Indonesië, Mongolië, Thailand en Vietnam. Verder zijn er nog andere nummers van het album die in de wereldwijde iTunes-hitlijst zijn opgenomen: ' naar mijn eerste ' op #26, ' Onderweg ' op #29, en ' Sorry, Hart ' op #30.

Ondertussen is 'Beatbox' de herverpakking van NCT Dream van hun 2e volledige album' Glitch-modus .' Het album sloot zijn eerste dagverkoop af met 364.234 verkochte exemplaren Hanteo , en werd op de eerste dag van release het 5e best verkochte album van de groep.

Gefeliciteerd NCT Dream! Heb je hun muziekvideo voor 'Beatbox' nog?