Nieuws

De eerste aanklager van NCT Lucas spreekt met meer details over hun relatie

De eerste, aanvankelijke aanklager die beschuldigingen van gaslighting, het uitlekken van geld, enz. naar voren bracht - een voormalige Koreaanse fan/ex-vriendin - heeft zich nu uitgesproken met aanvullende details over hun relatie met NCT 'sLucas.

Vroeger, toen de eerste aanklager ' EEN ' beweerde Lucas benaderde hen, manipuleerde hen en sleurde geld van hen af , 'A' kreeg te maken met zware kritiek en haataanvallen omdat velen dachten dat ze logen.

Maar kort daarna kwamen verschillende andere netizens, waaronder twee voormalige Chinese fans, ' B ' en ' C ', kwam naar voren met soortgelijke verhalen en voegde beschuldigingen van bedrog toe. Naarmate het probleem groter werd, werden beide SM-entertainment en Lucasformele excuses aangeboden, waarin ook de opschorting van alle promoties van Lucas voorlopig wordt aangekondigd.

Nu heeft 'A' besloten om zich uit te spreken met meer uitgebreide details over hun vermeende relatie met de NCT/ WayV lid. 'A' schreef:


'Herinnert hij zich dezelfde regels als hij met een meisje flirt? Het is alsof hij een seriecrimineel is. Ik hoorde precies dezelfde regels die de Chinese fan van hem hoorde, zonder letterverschil. 'Ik lees alleen je brieven', 'Ik lees geen brieven van andere fans', 'Ik ben goed in het lezen van mensen, en je lijkt me echt een aardige meid', 'Dit is de eerste keer dat ik een fan benader , dus houd het alsjeblieft geheim'.
We begonnen voor het eerst met daten in juli 2019. Hij vertelde me dat ik niet langer zijn fan was, maar zijn vriendin, en vertelde me van tevoren over het 'Burberry'-evenement in het VK dat in september plaatsvond. Hij stond er ook op dat ik in zijn kamer bleef en een beetje op het bed rustte voordat ik naar huis ging, en hoewel ik zei dat ik het niet met hem kon doen omdat het die tijd van de maand was, bleef hij gemeenschap eisen.
Na een paar maanden daten, in oktober 2019, vertelde hij me dat hij uit elkaar wilde. Hij voelde zich rot over het uit elkaar gaan via chatberichten, dus we ontmoetten elkaar vroeg in de ochtend voordat hij naar LA vertrok voor SuperM-activiteiten (19.10.02), en hij zei dat hij gewoon vrienden wilde zijn. Hij ging verder over hoe moeilijk hij het had en vroeg me om hem te begrijpen. Hij was op dat moment bezig met de voorbereidingen voor SuperM en WayV, en zei dat hij zo gefrustreerd was tijdens de 'Moonwalk' MV-shoot omdat een lid de dans bleef verpesten, waardoor het filmen werd vertraagd. Hij was zo gefrustreerd en moe dat hij zelfs rookte in het bijzijn van de MV-directeur terwijl de directeur hem aansprak. Hij vertelde me toen dat ik 5 jaar moest wachten en dat hij binnen 5 jaar een huis in Korea zou kopen zodat we samen konden gaan wonen. Nadat hij die dag zonder wrok afscheid nam, nam hij de volgende dag contact met me op en zei dat hij me wilde zien.
Ik ken de volledige details niet, maar hij zei dat een manager een grote fout heeft gemaakt tijdens de fanbijeenkomst van WayV in Thailand, en dat alle leden de consequenties moesten dragen. Hij beweerde dat hij vanwege het incident de 'baas' was over alle WayV-leden en zelfs over hun managers.
De manager die bij Lucas woonde, wist dat Lucas zijn vriendin ging ontmoeten, hoewel ze niet wisten dat ik de vriendin was. Lucas zei dat zijn manager hem 's avonds laat naar buiten zag sluipen om me te komen ontmoeten, maar de manager liet Lucas gaan zonder hem tegen te houden.'
'Onze tweede relatie duurde van november 2019 tot maart 2020. Toen hij meer vrije tijd in zijn schema's kreeg, wilde hij weer gaan daten, en we spraken via Wechat-videogesprekken toen hij in China was, en ontmoetten elkaar op een hotel toen hij in Korea was.
Er waren momenten dat ik blij was met Lucas te daten, een beroemdheid waar ik fan van was, maar er waren andere momenten waarop hij me ongemakkelijk maakte met zijn verhalen. Hij vroeg me of ik [ EXO ]Chen's huwelijksnieuws, en zei: 'Als je een baby krijgt, moet je natuurlijk trouwen. Moeten wij dat ook doen?'. Hij had het ook vaak over andere vriendinnen die hij in het verleden had, waarbij hij hun lengte en hun lichaam beschreef, waardoor ik me ongemakkelijk voelde. Ik had het gevoel dat hij net zo goed ergens anders over mijn lichaam kon praten.
Hij zei dat hij tijdens zijn schooltijd een slechte vriend had en dat hij zijn eerste geslachtsgemeenschap had in een massagesalon in China. Hij zei ook dat hij, toen hij jong was, van lange vrouwen hield, maar nadat hij ontdekte dat lange vrouwen lichamen hadden zoals mannen, begon hij kortere vrouwen leuk te vinden.
Hij zei dat voordat hij bij SM kwam, een vriend in Hong Kong werd gepest, dus hij kreeg een groot gevecht. Hij beweerde dat hij met bendeleden vocht en zei ook dat een bendebaas hem probeerde te rekruteren omdat hij goed kon vechten.
Zoals ik al eerder zei, betaalde ik voor elke cent van het geld dat tijdens onze dates werd gebruikt, inclusief luxe merkgeschenken, hotels, enz. Eens verloor ik mijn creditcard op een dag dat ik Lucas ontmoette in een hotel. Toen ik vroeg of hij maar één keer kon betalen, weigerde hij resoluut en zei dat zijn manager zijn creditcardaankopen kon controleren. In 2020, toen we elkaar ontmoetten in een hotelsuite op de verjaardag van Lucas, was het in een afgelegen gebied van Seoul zonder supermarkt in de buurt. Zodra hij aankwam, eiste hij sigaretten, zei dat hij er zeker van was dat ik ze zou hebben gekocht, en dwong me een taxi te nemen naar een supermarkt om sigaretten voor hem te kopen. Hij zei dat hij ze op geen enkele manier kon gaan kopen, ik moest.'
'Op 1 oktober 2020 kwam hij bij mij op bezoek in mijn appartement. Hij zei dat het Chuseok was en dat ze geen schema hadden, dus hij had plannen om naar het strand te gaan met... Hendery en Winwin die nacht. Na wat tijd bij mij thuis te hebben doorgebracht, kreeg hij een telefoontje van Hendery en vertrok onmiddellijk naar het strand. De laatste keer dat ik hem zag was op 4 februari 2021 in een hotel.'

(Hieronder staan ​​chatberichten die naar verluidt zijn uitgewisseld tussen 'A' en Lucas op 1 oktober 2020.)

'Ten slotte had ik het gevoel dat toen hij zei dat hij 'gewoon vrienden wilde zijn', hij bedoelde dat hij mij als [seks]partner wilde, niet als vriend in de normale zin van het woord. Er zijn mensen die zeggen dat ik met hem in de knoop ben geraakt omdat ik van hetzelfde ras ben, waarom heb ik hem niet eerder geconfronteerd, enzovoort, maar op dat moment vond ik hem zo leuk dat ik dacht dat ik het kon alles doorstaan ​​als ik hem 'begreep' zoals hij aandrong; Zo dacht ik er al 2 jaar over. Ik heb hem gevraagd of we uit waren omdat hij me echt leuk vond, en elke keer zei hij dat hij dat echt deed, maar hij verhief ook zijn stem en schreeuwde tegen me: 'Als je niet ophoudt. Ik ga het nog een keer zeggen. Ik heb het erg druk, er zijn omstandigheden thuis...'. Voordat andere Chinese fans naar voren kwamen, had ik geen idee dat hij op deze manier met meerdere vrouwen afspreekt. Veel van de slachtoffers, waaronder ikzelf, lijden momenteel nog steeds aan de mentale schade die is toegebracht door zijn spraak en zijn acties, maar het lijkt erop dat hij een paar miezerige maanden 'over zichzelf zal nadenken' voordat hij weer naar promoties kruipt. Ik vond dat dit niet de juiste manier was om op de situatie te reageren, daarom schrijf ik dit laatste bericht.'