Nieuws

Netflix-drama 'Hunting Dogs' moet mogelijk opnieuw worden gefilmd vanwege het recente DUI-incident waarbij castlid Kim Sae Ron betrokken was

Vorig jaar hebben de castleden van de aanstaande Netflix drama' Jachthonden ' werden onthuld, waarbij veel verwachting en opwinding ontstond over het drama gebaseerd op de Webtoon met dezelfde titel.

Het nieuwe drama 'Hunting Dogs' volgt het verhaal van drie mannen die verstrikt raken in schulden en diep in de wereld van woekeraars duiken om te ontsnappen aan de schuld die ze hadden opgelopen.

Vorig jaar werd bevestigd datKim Sae Ronhad zich aangesloten bij de castleden van het nieuwe Netflix-drama, maar nu maken netizens zich zorgen omdat het drama in gevaar kan komen vanwege de actricerecente DUI-controverse.

Volgens een online encyclopedie was het drama al begonnen met filmen in december 2021 en zal het in juni 2022 worden voltooid. Daarom naderde het drama de voltooiing van de productie toen het DUI-incident plaatsvond.

Dienovereenkomstig maken internetgebruikers zich zorgen over het laatste DUI-incident dat een negatieve invloed heeft op het drama dat nog moet worden uitgezonden en een herfilming van het drama zou veroorzaken.

Deze netizens verzamelden zich in een populaire online gemeenschap om te debatteren of het drama al dan niet opnieuw verfilmd moest worden. netizens commentaar gegeven , ' Het lijkt alsof ze bijna klaar waren met filmen en misschien vanaf het begin opnieuw moeten filmen,' 'Wauw, Kim Sae Ron veroorzaakte zoveel problemen voor het productieteam', 'Ik heb het gevoel dat ze niet opnieuw zullen filmen omdat het Netflix is,' 'Ik weet niet 'Het kan Netflix niets schelen', 'Als dit een drama van een zender was, dan zouden ze het drama zeker opnieuw laten filmen, maar het is Netflix', 'Wauw, het zou klote zijn als ze alles opnieuw moesten filmen', 'Ik voel me zo slecht als het filmen van het drama op niets uitloopt en ze opnieuw moeten filmen,' 'Netflix zou het niet erg vinden om net boven de DUI van Kim Sae Ron opnieuw te filmen' en, ' Ik denk dat Netflix het drama gewoon zou uitbrengen.'