Nieuws

Netflix Korea deelt hun standpunt met betrekking tot de controverse over de huidskleurverklaring over 'Single's Inferno'

n.nieuws.naver.com

Op de middag van 19 januari Netflix 's 2022 Koreaanse content line-up aankondiging vergadering werd online gehouden. Kang Dong Han , de VP van Koreaanse content voor Netflix, woonde het evenement bij.

Eerder het entertainmentprogramma van Netflix' Single's Inferno ' was verwikkeld in een controverse over de uitspraken van de deelnemers over huidskleur. In die tijd was het probleem dat mannelijke deelnemers naar de huid van een vrouwelijke deelnemer keken en uitdrukkingen gebruikten als ' Zij is zo bleek en ziet er onschuldig uit ' en ' Haar huid is echt wit .' Sommige internationale kijkers interpreteerden het als een obsessie en ernstig colorisme, waardoor een golf van kritiek .

In dit verband zei vice-president Kang: ' Daar zijn eigenlijk te veel zorgen over. Als je erover nadenkt, is het niet lang geleden dat Netflix wereldwijd begon te streamen. In het culturele aspect zijn er dingen die acceptabel zijn in Korea, maar niet in andere landen. Dus ja, er zijn talloze gevallen van deze zorg .

Hij bleef uitleggen, ' Dus realiseerden we ons dat de studies over geesteswetenschappen nodig waren. En het is erg belangrijk en we overwegen met de meeste ernst. Er zijn gevallen waarin we onze eigen vertalingen, ondertitels, nasynchronisatie en meer doen, maar er zijn gevallen waarin we een extern bedrijf inhuren.' Hij bleef zeggen: ' We grijpen deze kans en leren met een nederige houding.'


Ondertussen is 'Single's Inferno' een originele Netflix-realityshow waarin alleenstaande mannen en vrouwen gestrand zijn op een eiland en alleen kunnen ontsnappen als ze hun partner vinden. De show oogstte wereldwijd veel aandacht en populariteit.