Nieuws

Netflix onthult de line-up van K-drama's, films en shows voor 2022

www.wikitree.co.kr

Netflix onthulde de nieuwe Koreaanse entertainment line-up voor 2022.

Op 19 januari maakte Netflix bekend dit jaar 25 K-content uit te brengen, dat zijn er tien meer dan vorig jaar. Sommige van deze werken zijn geïntroduceerd via Netflix Korea 's officiële Instagram-account.

1. Drama' We zijn allemaal dood '

'All of Us Are Dead' vertelt het verhaal van middelbare scholieren die vastzitten in hun school tijdens een zombie-apocalyps, waarin een vreemd virus zich verspreidt. Het verhaal ontvouwt zich door middel van extreme situaties, terwijl de leerlingen in de school worden geïsoleerd totdat iemand hen komt redden. Het nieuwe drama gaat op de 28e van deze maand in première.


2. Film ' Liefde en riemen '

'Love and Leashes' is gebaseerd op de populaire webtoon ' Morele zin .' De film vertelt het romantische verhaal tussen een man met een unieke smaak en een vrouw die zijn geheim ontdekt.

3. Drama' jeugdrecht '

Dit drama vertelt het verhaal van wat er gebeurt bij een rechtbank wanneer een nieuwe rechter die een hekel heeft aan jeugdcriminelen, nieuw wordt aangesteld op de jeugdafdeling.

4. Entertainmentshow ' CELB VIJF achter het gordijn '

Dit is een nieuwe entertainmentdocumentaire die de groep CELB FIVE volgt en de activiteiten van het lid achter de schermen laat zien.

5. Film ' Leren '

Het is een spionage-actiefilm die zich afspeelt in Shenyang, China, het grootste slagveld voor spionnen, wanneer een persoon genaamd 'Yacha' een aanklager ontmoet die daar een speciale inspectie uitvoert.

6. Drama' Het geluid van magie '

Een raadselachtige goochelaar die in een verlaten pretpark woont, introduceert magie in het leven van een middelbare scholier die worstelt met de harde realiteit.

7. Film ' Voerman '

Agent Carter wordt op een dag wakker in een motelkamer zonder enige herinnering aan zijn identiteit en volgt bevelen op om deel te nemen aan een explosieve missie.

8. Drama' Geldroof: Korea - Gezamenlijke Economische Ruimte '

De raadselachtige professor verzamelt een groep bekwame dieven uit het noorden en het zuiden om de vers geslagen valuta van een verenigd Korea te stelen.

9. Drama' Hertrouwen en verlangens '

Via een exclusief matchmakingbureau streven vrouwen ernaar om met een begeerlijke vrijgezel te trouwen en in de hoogste regionen van de samenleving te komen.

10. Film ' Seoel sfeer '

Op jacht naar snelheid, dromen en geld is een team van chauffeurs betrokken bij het slush fund-onderzoek van een machtige figuur tijdens de Olympische Spelen van 1988 in Seoel.

11. Drama' Hapering '

Een vrouw zoekt met hulp van UFO-enthousiastelingen naar haar vermiste vriendje. Van de makers van 'Extracurricular' en met in de hoofdrollen Jeon Yeo Bin en Nana.

12. Drama' Suriname '

Het is een Netflix-serie over de levensbedreigende reis van een burgerzakenman die geen andere keuze heeft dan mee te werken aan de geheime operatie van de Nationale Inlichtingendienst om de Koreaanse drugsbaron te arresteren die Suriname, een land in Zuid-Amerika, heeft overgenomen.

13. Film ' 20e eeuws meisje '

In 1999 houdt een tiener met een hart van goud een populaire klasgenoot nauwlettend in de gaten als gunst aan haar verliefde beste vriend.

14. Drama 'Iemand'

Een softwareontwikkelaar en haar vrienden raken verstrikt in een moordzaak waarbij haar dating-app en een mysterieuze man betrokken zijn die iets lijkt te verbergen.

15. Drama 'The Fabulous'

In deze romantische komedie die zich afspeelt in de veeleisende modewereld, jongleren gepassioneerde millennials met een moeilijke balans tussen dromen, liefde en vriendschap.

16. Drama' Een modelfamilie '

Te midden van geldproblemen stuit de kostwinner van een huishouden op een lading geld die hem verwikkelt in de transacties van een drugsorganisatie.

17. Film ' Jongen '

Op een onbewoonbare 22e-eeuwse aarde hangt de uitkomst van een burgeroorlog af van het klonen van de hersenen van een elitesoldaat om een ​​robothuurling te creëren.

18. Drama' Houden van u te haten '

Voor een vrouw die een hekel heeft aan verliezen aan mannen, en een man die vrouwen wantrouwt, is liefde absolute oorlog - maar de grens tussen liefde en haat is dun.

19. Drama' Zwarte ridder '

In een dystopisch 2071 verwoest door luchtvervuiling, vecht een vluchteling om zich bij de machtige bezorgers te voegen voor toegang tot voedsel en overleving.

Ben je enthousiast over alle nieuwe K-content die in 2022 naar Netflix komt?