Nieuws

Netflix brengt een documentaire uit waarin de realiteit van het gruwelijke Nth Room-incident wordt onderzocht en onthuld

www.insight.co.kr

Netflix onthulde dat het een documentaire zal uitzenden over de wreedheden van Jo Joo Bin (Baksa) , degene achter de seksuele uitbuiting van de Nth Telegram-chatrooms.

Op 20 april maakte Netflix bekend een documentaire te hebben gemaakt, ‘ Cyber ​​​​hel: vernietig de N-de chatroom ,' een documentaire die de realiteit van het 'Nth Chatroom'-incident onderzoekt.

'Cyber ​​Hell: Destroy the Nth Chatroom' is een documentaire over cybercriminaliteit die de realiteit van de misdaad blootlegt door middel van interviews met 24 personen, waaronder verslaggevers, producenten en politieagenten die te maken kregen met de zaak 'Nth Room'.


De daders van de Nth Room-zaak creëren hun eigen ruimte in cyberspace met gegarandeerde anonimiteit. En in die ruimte pleegden ze afschuwelijke misdaden zoals bedreigingen door middel van hacking, illegale transacties met behulp van cryptocurrency, intimidatie door bendes en uitbuiting onder het masker van anonieme ID. Ze creëerden een nieuw type misdaad dat nooit was gedacht.

De daders maakten de opsporingsautoriteiten belachelijk, in de veronderstelling dat ze nooit gepakt zouden worden, en pleegden cyberseksmisdrijven op beledigend niveau tegen minderjarige slachtoffers.

In de trailer van 'Cyber ​​Hell: Destroy Room N' vertelden verslaggevers, PD's en de politie die de Nth Room-zaak aan het opgraven waren zelfs hoe verbijsterd ze waren door de brutale acties van de criminelen door te zeggen: ' Zal er ooit een geval zijn waarin criminelen eerst met ons praten? ', ' Ze geloofden 100% dat ze niet gepakt zouden worden .'


Regisseur Choi Jin Seong, die 'Cyber ​​​​Hell: Destroy the Nth Chatroom' maakte, zei: Elk Koreaans publiek zal iets weten over het incident van de Nth Telegram Chatroom. Echter, na het zien van deze documentaire, denk ik dat ze zullen voelen dat de realiteit van de gebeurtenis die ze kenden slechts het topje van de ijsberg is .

De directeur voegde eraan toe: ' Hun criminele methoden waren veel complexer en geavanceerder dan we weten. De jacht op de criminelen was in dit geval ook veel feller en verhitter dan we weten. De regisseur legde uit dat de documentaire zal laten zien hoe fel degenen die de criminelen van de 'Nth Chatroom' achtervolgden, vochten om ze te pakken te krijgen.

‘Cyber ​​Hell: Destroy the Nth Chatroom’, dat zich bezighoudt met de verschrikkelijke cybersekscriminaliteit van Jo Joo Bin, wordt op 18 mei uitgebracht.

-Advertentie- Overslaan

Rond het web