Nieuws

Netflix' originele serie 'Sweet Home' seizoen 2 wordt geproduceerd met alleen Lee Si Young en Park Gyu Young die terugkeren uit seizoen 1

www.insight.co.kr

Netflix origineel ' Sweet Home ,' dat een hit werd met seizoen 1, zal binnenkort seizoen 2 uitbrengen.

Op 6 oktober hebben veel drama-functionarissen verklaard dat 'Sweet Home' deze winter zal beginnen met het filmen van seizoen 2. 'Sweet Home' werd wereldwijd populair toen het de TOP 10 van Netflix bereikte in 70 landen, en velen waren geïnteresseerd in het volgende seizoen.

Er is gemeld dat alleen actrice Lee Si Young en actrice Park Gyu Young zich bij seizoen 2 zullen voegen met een geheel nieuwe cast. Er is bevestigd dat er al enkele hoofdrolspelers voor seizoen 2 zijn geselecteerd, maar het is niet bekend gemaakt welke acteurs welke rol op zich hebben genomen.

Seizoen 1 toonde een verhaal van een teruggetrokken middelbare scholier die vast kwam te zitten in een appartementencomplex met een paar overlevenden terwijl de rest van de wereld vol werd met monsters die dorstten naar menselijk vlees. De overlevenden in het appartement moesten manieren vinden om te overleven in de nieuwe wereld vol monsters.

Veel internetgebruikers hebben hun aandacht en interesse verzameld voor seizoen 2 van 'Sweet Home'. Netflix is ​​echter voorzichtig geweest met de berichtgeving over 'Sweet Home' seizoen 2. Netflix heeft aan Top Star News gemeld dat er niets is bevestigd met betrekking tot seizoen 2 van de show.