Nieuws

De 10 populairste films van NETFLIX en TVING tijdens eerste kerstdag in Zuid-Korea, 2021: #1 MIRACLE, #2 Mogadishu, #3 Don't Look Up /#3 New Year Blues...en meer


KLEM is de beste OTT-service (over-the-top, online videostreaming) in Korea waarmee mensen binnen- en buitenlandse films kunnen kijken, evenals originele inhoud, waaronder die van tvN, Mnet, OCN, JTBC, Tooniverse en andere populaire kabelkanalen, waar dan ook en op elk moment.
NETFLIX is een wereldwijde streaming-entertainmentservice die films en tv-series aanbiedt, Netflix

is uitgegroeid tot een van de grootste tv- en filmstudio's ter wereld.

Dit jaar tijdens eerste kerstdag, ‘ Wonder ' film stond op nummer 1 als de meest populaire film op Netflix in Zuid-Korea en behaalde ook de eerste plaats als de meest populaire film op TVING, ' Mogadishu ’ film op nummer 2. Beide films staan ​​ook in de top 10 van best scorende Koreaanse films die in 2021 worden uitgebracht.

NETFLIX'S TOP 10 MEEST POPULAIRE FILMS OP KERSTDAG IN SK, 2021.


1. Wonder: brieven aan de president

Cast: Park Jung-min, YoonA van Girls Generation, Lee Sung-min, Lee Soo-kyung

Een Koreaanse film gebaseerd op een waargebeurd verhaal. In 1988, dromend van het maken van een tussenstation voor de dorpelingen en zijn zus die geen andere keuze hebben dan elke dag over de gevaarlijke treinsporen te pendelen, stuurt Joon-kyung (Park Jung-min) vele brieven naar de president, maar zonder antwoord . Ra-hee (Girls Generation's YoonA) doet er alles aan om hem te helpen de president te ontmoeten en zijn droom te verwezenlijken.


2. Ontsnap uit Mogadishu

Cast: Kim Yoon-seok, Jo In-sung, Heo Joon-ho

Diplomaten van de Noord- en Zuid-Koreaanse ambassades in Somalië proberen een gewaagde gezamenlijke ontsnapping uit Mogadishu wanneer ze gestrand zijn door het uitbreken van de burgeroorlog.


3. Kijk niet omhoog

Cast: Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Meryl Streep, Cate Blanchett, Rob Morgan, Jonah Hill, Mark Rylance, Timothée Chalamet, Ariana Grande, Scott Mescudi

Astronomieprofessor Randall Mindy (Leonardo DiCaprio) en zijn promovendus Kate Dibiasky (Jennifer Lawrence) proberen de mensheid via een mediatour te waarschuwen voor een naderende komeet die de aarde zal vernietigen. De film is een satire op de onverschilligheid van de overheid en de media voor de klimaatcrisis. Zangeres Ariana en Mescudi werkten ook mee aan het nummer 'Just Look Up' als onderdeel van de soundtrack van de film.


4. SpiderMan: Ver van huis

Cast: Tom Holland, Jake Gyllenhaal, Samuel L. Jackson, Michael Keaton, Marisa Tomei, Jon Favreau, Zendaya

Peter Parker (Tom Holland) en zijn vrienden gaan op een zomerse reis naar Europa. Ze zullen echter nauwelijks kunnen rusten - Peter zal moeten instemmen om Nick Fury (Samuel L. Jackson) te helpen het mysterie te ontrafelen van wezens die natuurrampen en vernietiging over het hele continent veroorzaken.


5. Spiderman: Thuiskomst

Cast: Tom Holland, Robert Downey Jr., Michael Keaton, Marisa Tomei, Jon Favreau, Zendaya, Jacob Batalon

Na de gebeurtenissen van Captain America: Civil War probeert Peter Parker (Tom Holland), met de hulp van zijn mentor Tony Stark (Robert Downey Jr), zijn leven als een gewone middelbare scholier in Queens, New York City, in evenwicht te brengen met misdaad bestrijden als zijn superheld alter ego SpiderMan als een nieuwe bedreiging, de Gier, duikt op.


6. De geweldige Spiderman

Cast: Andrew Garfield, Rhys Ifans, Emma Stone, Denis Leary, Martin Sheen, Sally Field, Irrfan Khan

Peter Parker (Andrew Garfield) is een outcast middelbare scholier die als jongen door zijn ouders in de steek werd gelaten, waardoor hij werd opgevoed door zijn oom Ben (Martin Sheen) en tante May (Sally Field). Peter probeert erachter te komen wie hij is en hoe hij de persoon is geworden die hij nu is. Als Peter een mysterieuze koffer ontdekt die van zijn vader was, begint hij een zoektocht om de verdwijning van zijn ouders te begrijpen - die hem rechtstreeks naar Oscorp en het laboratorium van Dr. Curt Connors (Rhys Ifans), de voormalige partner van zijn vader, leidt. Terwijl Spider-Man op ramkoers ligt met Connors' alter ego, The Lizard, zal Peter levensveranderende keuzes maken om zijn krachten te gebruiken en zijn lot vorm te geven om een ​​held te worden.


7. Spiderman

Cast: Tobey Maguire, Willem Dafoe, Kirsten Dunst, James Franco, Cliff Robertson, J.K. Simmons, Joe Manganiello

Nadat hij is gebeten door een genetisch veranderde spin, is middelbare scholier Peter Parker (Tobey Maguire) begiftigd met verbazingwekkende krachten.


8. De geweldige Spiderman 2

Cast: Andrew Garfield, Emma Stone, Jamie Foxx, Dane DeHaan, Colm Feore, Felicity Jones, Paul Giamatti

Voor Peter Parker (Andrew Garfield) is het leven druk. Tussen het uitschakelen van de slechteriken als SpiderMan en tijd doorbrengen met de persoon van wie hij houdt, Gwen Stacy (Emma Stone), kan het afstuderen niet snel genoeg komen. Peter is de belofte die hij aan Gwens vader heeft gedaan om haar te beschermen door weg te blijven niet vergeten, maar die belofte kan hij niet nakomen. Dingen zullen veranderen voor Peter wanneer een nieuwe schurk, Electro (Jamie Foxx), opduikt, een oude vriend, Harry Osborn (Dane DeHaan), terugkeert, en Peter nieuwe aanwijzingen over zijn verleden ontdekt.

9. Sinkgat

Cast: Cha Seung-won, Kim Sung-kyun, Lee Kwang-soo, Kim Hye-jun, Kim Hong-pa

Dong-won (Kim Sung-kyun) en zijn gezin betrekken een gekocht huis. Hij nodigt zijn collega's uit voor een housewarmingparty, maar de hevige regen van de nacht ervoor zorgt voor een gigantisch zinkgat, en in slechts een minuut verzwelgt het het hele huis en de mensen erin. Honderden meters verder moeten Dong-won, zijn buurman Man-su (Cha Seung-won) en de ongelukkige gasten hun weg naar buiten zien te vinden.


10. Eigenlijk liefde

Cast: Bill Nighy, Gregor Fisher, Colin Firth, Sienna Guillory, Liam Neeson, Martin Freeman, Chiwetel Ejiofor

Volgt schijnbaar niet-verwante mensen terwijl hun levens met elkaar verweven raken terwijl ze verliefd worden. Affecties kwijnen weg en ontwikkelen zich naarmate Kerstmis nadert.

TVING'S TOP 10 MEEST POPULAIRE FILMS OP KERSTDAG 2021.


1. Wonder: brieven aan de president

Cast: Park Jung-min, YoonA van Girls Generation, Lee Sung-min, Lee Soo-kyung


2. Ontsnap uit Mogadishu

Cast: Kim Yoon-seok, Jo In-sung, Heo Joon-ho


3. Oudejaarsavond/oudejaarsblues:

Cast: Kim Kang-woo, Yoo In-na, Yoo Yeon-seok, Lee Yeon-hee, Lee Dong-hwi, Chen Duling, Yeom Hye-ran, Choi Sooyoung


4. Gelukkig nieuwjaar / Een eindejaarsmedley

Cast: Han Ji-min, Lee Dong-wook, Girls Generation's YoonA, Kang Ha-neul

5. Stuurbeperking/harde treffer

Cast: Jo Woo-jin, Lee Jae-in, Ji Chang-wook, Jin Kyung

6. Sinkgat

Cast: Cha Seung-won, Kim Sung-kyun, Lee Kwang-soo, Kim Hye-jun


7. Haai: het begin

Cast: Kim Min Seok, Wi Ha Joon, Jung Won-Chang

8. Stil water

Cast: Matt Damon, Camille Cottin, Abigail Breslin

9. The Cursed: Dead Man's Prey / Een methode: de tweede keer

Cast: Uhm Ji-won, Jung Ji-so, Jung Moon-sung, Oh Yoon-ah

10. De slechteriken: de film

Cast: Ma Dong-seok, Kim Sang-joong, Kim Ah-joong, Jang Ki-yong

kr. NETFLIX & TVING