Nieuws

Netizens bekritiseren en geven BJ Gamst de schuld van Jammi's zelfmoord

AKPOPHEF

Eerder gisteren, populaire BJ Jammi werd gemeld te hebben zelfmoord gepleegd vanwege kwaadaardige opmerkingen van netizens. Ook werd bekend dat haar moeder om dezelfde reden ook eerder zelfmoord heeft gepleegd. Terwijl Jammi's oom dit verontrustende nieuws plaatst, kunnen netizens niet anders dan collega BJ de schuld geven Gamst .

Gamst is een BJ die aan populariteit won met zijn voetbalcommentaar en game-inhoud op het Koreaanse streamingplatform Afreeca T IN .

Op 5 februari kwamen er discussies met inhoud over hoe het de schuld van Gamst is dat Jammi depressief werd en kwaadaardige opmerkingen ontving in onlinegemeenschappen zoals Instiz, Ygosu en Fmkorea.

Eerder in 2019 was Gamst controversieel voor het seksueel lastigvallen van streamer Jammi tijdens een gezamenlijke live-uitzending met BJ Ozil en Namsoon . Op dat moment vroeg Ozil aan Namsoon: ' Heb je gemasturbeerd na het zien van Jammi's uitzending? ' waarop Namsoon antwoordde: ' Natuurlijk. '

Sindsdien zijn er veel opmerkingen over seksuele intimidatie geweest op Jammi's YouTube, maar toen de controverse ontstond, dachten de drie BJ's na na het uitvoeren van een verontschuldigingsuitzending.

Netizens liet ook kritiek op de uitzendingen van Gamst achter en zei: ' Gamst had geen controle over zijn fans, ook al dreven ze Jammi het feminisme in, ' en ' Had hij zijn fans niet moeten controleren? '

Aan de andere kant waren er ook meningen die dergelijke extreme berichten tegen Gamst bekritiseerden en zeiden: ' Druk niet op Gamst ,'' Als je het zo wilt zeggen, komt dat door de extreme opmerkingen van de netizens ,' en ' Het komt precies door dit soort artikelen. '

Ondertussen zei Gamst op zijn Afreeca TV live-uitzending op 5 februari: ' Drie en een half jaar geleden heb ik al contact opgenomen met Jammi om mijn excuses aan te bieden voor de seksuele intimidatie. ' eraan toevoegend dat Jammi op dat moment in orde was. Hij bekende echter ook dat hij zich zwaar voelde bij het zien van het bericht en kon het niet helpen, maar voelde zich er verantwoordelijk voor, en verontschuldigde zich er verder voor.

Moge Jammie rusten in vrede.