Nieuws

Netizens noemen BTS's V een 'perfectionist' nadat hij een niet-uitgebracht romantisch nummer heeft gedeeld dat hij voorgoed wil verwijderen

Net zo Kim Taehyung blijft groeien als schrijver en producer, eerdere nummers waaraan hij heeft gewerkt voldoen niet meer aan zijn huidige normen, en hij deelt vaak fragmenten van nummers die hij voorgoed wil verwijderen met fans.

Op 11 mei,BTS'sINbezocht Weverse & onthulde aan een fan die hem 'Daddy Taehyung' noemde dat hij nog een ander nummer dat hij heeft gemaakt weggooit. Maar niet voordat hij mensen de kans geeft om ernaar te luisteren.

Minuten later sprong Taehyung op Twitter en plaatste twee korte clips van zijn niet eerder uitgebrachte nummer met de bijschriften 'Hi' & 'Bye'.


Taehyung heeft een romantische ziel, en net als veel van zijn zelfgeschreven liedjes waren de teksten mooi en poëtisch. Het nummer drukt een verlangen uit naar de aanwezigheid van iemand op wie je verliefd wordt en laat zijn groei als tekstschrijver zien.

Taehyung nam snel de Top 2 wereldwijde trends op Twitter over, minuten nadat zijn berichten waren geplaatst toen fans gek werden van het soulvolle, romantische nummer. Mensen spraken ook hun teleurstelling uit dat hij het nummer niet officieel in zijn volledige vorm zal uitbrengen.

In een trending bericht Aan TheQoo onder de HOT-categorie gaven netizens ook hun twee cent op het niet-uitgebrachte nummer van V en zijn voornemen om het te verwijderen.

'Ik hou echt van het sentiment van Taehyungs zelf gecomponeerde nummer. Ik kijk uit naar de mixtape.'

'Alleen al door het aantal nummers dat je hebt weggegooid, had er een mini-album kunnen komen.'


'Het lied en de stem zijn allemaal goed. Wat is er met je aan de hand, V? Ben jij een perfectionist?'

'Laten we de verwijderknop van Taehyung verwijderen.'

'Waarom heb je het weggegooid? Houd het zoals Suga en laat het later vrij. De nummers die je elke keer plaatst zijn zo goed dat het jammer is dat je ze weggooit. Ik wil dat je de nummers die je hebt weggegooid verzamelt en op SoundCloud plaatst.'

'Gooi het alsjeblieft niet weg. Ik zie dat je vaardigheden beter worden.'

'Je kunt er nog eens naar luisteren. V, denk er nog eens over na. Weggooien op Melon, Genie of Flow is ook oké.'