Nieuws

Netizens boos door SBS' Backstreet Rookie voor het veranderen van een volwassen webtoon in een 'familie'-drama

SBS 's nieuwste vr-za dramaserie' Backstreet Rookie ' wordt momenteel onderzocht net na het uitzenden van de eerste aflevering op 19 juni.

Toen netizens voor het eerst hoorden dat de webtoon ' Gemakswinkel Saet Byul ' zou worden gemaakt in een drama, het nieuws veroorzaakte verwarring vanwege het feit dat de originele webtoon eigenlijk een volwassen webtoon is. Het verhaal draait om een ​​jonge, volumineuze vrouwelijke parttimer van begin twintig die haar buurtwinkelmanager, die in de dertig is, probeert te overtreffen.

Maar voorafgaand aan de première van het drama dit weekend verzekerde SBS de kijkers dat de dramaversie, opnieuw gemaakt als 'Backstreet Rookie', een hilarische, romantische familiekomedie zou zijn voor alle leeftijden.

Met dit in gedachten luisterden internetters op vrijdagavond naar de eerste aflevering van SBS' Backstreet Rookie.

Een van de allereerste scènes van 'Backstreet Rookie' toonde de vrouwelijke hoofdrol Jung Saet Byul (gespeeld doorKim Yoo Jungo) tijdens haar middelbare schooltijd. Als minderjarige benadert Jung Saet Byul een willekeurige man die langs de supermarkt loopt, de mannelijke hoofdrol Choi Dae Hyun (gespeeld doorJi Chang Wook) en vraagt ​​hem drie pakjes sigaretten voor haar te kopen.

In plaats van de sigaretten te kopen waar Saet Byul om vroeg, vertelt Dae Hyun haar: 'Je moet proberen te stoppen als je kunt. Zet je jeugd op iets beters.' Na dit te hebben gehoord, kust Saet Byul plotseling de vreemdeling en zegt: 'Je bent de eerste persoon die me ooit heeft gezegd te stoppen met roken.'

Netizens die verbijsterd waren door deze scène waarbij een minderjarige een vreemde man vroeg om haar sigaretten te kopen en hem vervolgens zonder waarschuwing kuste, waren ook geschokt door enkele van de andere scènes die werden uitgezonden in de aflevering van 'Backstreet Rookie' van 19 juni:

Scènes waarin een webtoonkunstenaar een volwassen webtoon tekent terwijl hij obscene geluiden maakt, plus schetsen van naakte vrouwen op de achtergrond.

Een scène waarin de mannelijke leider per ongeluk een kamer binnenstormt terwijl er illegale prostitutie plaatsvindt, en hij eindigt als verdachte wanneer de politie binnenvalt.

Netizens uitten ook hun ontevredenheid over de kledingkeuze van de vrouwelijke hoofdrolspeler terwijl ze parttime werkte als kassier bij een supermarkt, evenals over de lage camerastandpunten in scènes met de vrouwelijke hoofdrol in een rok.

Het camerastandpunt komt opnieuw aan de orde in een scène met de jongere zus van de vrouwelijke hoofdrol, een minderjarige op de middelbare school.

Verschillende netizens vroegen waarom gevestigde acteurs als Kim Yoo Jung en Ji Chang Wook er in de eerste plaats voor kozen om in zo'n drama te spelen, en lieten opmerkingen achter als: 'Dit soort drama mag niet op een grote publieke zender worden uitgezonden', 'De hele verhaallijn is veel te fantastisch en vies', 'Deze acteurs zijn te goed voor dit drama, ik kan niet geloven dat iemand dacht dat het een goede idee om van een volwassen webtoon een drama te maken', 'Ik wil dat de drama's van Yoo Jung succesvol zijn, maar dit maakt me gewoon verdrietig', 'Hoe kan iemand dit met zijn familie bekijken, maak je een grapje', 'Manier om te romantiseren een minderjarige die een ahjusshi kust', 'Is SBS gek geworden, ik kijk dit niet', 'Hebben de acteurs dit drama willekeurig gekozen zonder te kijken?' , en meer.

Heb je de eerste aflevering van 'Backstreet Rookie' van SBS gezien?