Nieuws

Netizens debatteren over de redenen waarom de reacties op de huwelijksaankondigingen van Chen en Bobby zo verschillend zijn

De K-Pop-industrie is opnieuw geschokt toen een idool aankondigde dat hij zou gaan gaat trouwen en verwacht ook vader te worden volgende maand.

iKON lidBobbyschokte zijn fans en alle internetters toen hij een handgeschreven brief plaatste waarin hij uitlegde dat hij volgende maand een kind verwacht. Veel van zijn fans en netizens waren verrast door het nieuws, maar de meerderheid van hen accepteerde van zijn nieuws en feliciteerde hem.

Dit was echter een verrassing, aangezien er vóór Bobby nog een idool was die vorig jaar dezelfde aankondiging deed.In januari 2020 maakte Chen bekend dat hij zou trouwen met zijn niet-beroemde vriendin en dat hij een baby verwachtte.In die tijd kreeg Chen veel haat omdat veel fans boos waren dat Chen het geheim had gehouden voor de fans.

Toen Bobby een heel andere reactie van het publiek ontving, begon een internetgebruiker een online community-post waarin hij uitlegde waarom de reacties op de aankondiging van Chen en Bobby zo veel verschilden. De netizen die de post heeft gemaakt, legde uit: ' Het maakt niet uit hoe vaak iklees de brief van Chen, er zit geen verontschuldiging in.' Aan de andere kant bood Bobby in de handgeschreven brief bij verschillende gelegenheden zijn excuses aan aan zijn fans.

Andere netizens verzamelden zich bij de online gemeenschap om hun twee cent over dit onderwerp te geven. netizens commentaar gegeven , ' Ik denk dat Bobby zich eigenlijk zo verontschuldigde nadat hij had gezien hoe Chen werd behandeld.' 'Ik denk zeker dat Bobby zijn excuses heeft aangeboden en voorzichtig was met zijn aankondiging nadat hij had gezien wat er met Chen was gebeurd, lol,' 'Hoe dan ook, ze zijn allebei vaders,' 'Nee , Bobby was altijd nederig, hij zei altijd sorry, zelfs op V Live,' 'Het belangrijkste is dat hij niet de eerste was, daarom', 'Toen ik de brief van Bobby las, voelde het alsof hij per ongeluk zwanger werd,' en ' Het is 100% omdat hij niet de eerste was. lol.'