Blogs

Netizens denken dat deze Koreaanse rapper en social media-persoonlijkheid de vriendin van Post Malone is

tenasia.hankyung.com

Onlangs hebben netizens op verschillende online communities gepost met geruchten en foto's van de Koreaanse rapper en sociale media-persoonlijkheid met de naam MLMA . Netizens stellen dat ze naar verluidt is Post Malone zijn vriendin.

Met de betekenis ' Ik hou veel van mij ' achter de naam MLMA, deze social media-persoonlijkheid is een geverifieerde gebruiker op TikTok en Instagram . Ze heeft veel populariteit gewonnen met meer dan een miljoen volgers op beide sociale mediaplatforms onder dezelfde gebruikersnaam Melovemealot .

Volgens medium.com , MLMA werd geboren in Seoul, Korea, en is eigenaar van een Streetwear-merk genaamd Ronde waar ze kleding ontwerpt en verkoopt. Haar echte naam is echter nog niet bekend. Volgens deze site werd MLMA onlangs op Tiktok gevraagd of ze inderdaad met Post Malone aan het daten was, waarop ze reageerde met een video met foto's van haar en Post Malone.


Post Malone is een van de grootste artiesten in de Verenigde Staten. Hij heeft al zes Grammy Awards gewonnen, samen met meerdere andere prijzen. Hij is momenteel een artiest, rapper, songwriter en producer terwijl hij de muziekindustrie stormenderhand verovert met zijn muzikale talenten.

Velen zijn nu geïnteresseerd in zijn nieuwe liefdesbelang dat ook het internet stormenderhand verovert, aangezien veel netizens zich nog steeds afvragen wie ze werkelijk is.

Bekijk dit bericht op Instagram

Ik wil alleen dat hij gelukkig is en ik hou ervan om verliefd te zijn...

Een bericht gedeeld door MLMA-melodie (@melovemealot) op 10 aug. 2020 om 09:50 PDT