Nieuws

Netizens en fans bespreken verschillende fragmenten uit Jessica's nieuwe boek 'Bright'

Jessica's nieuwe boek' Helder ,'een vervolg op haar debuutroman' Schijnen ! ', werd uiteindelijk gepubliceerd op 10 mei.

Jessica bracht met succes haar eerste roman 'Shine' uit in 2020 en kreeg veel aandacht toen het verhaal de vrouwelijke hoofdrolspeler Rachel volgt, een Koreaans-Amerikaanse tiener die een K-pop-stagiair is die wacht om haar debuut te maken.

Zelfs voordat het boek werd uitgebracht, kreeg het veel aandacht omdat het ging over de K-pop-industrie, geschreven door het idool dat al vele jaren in de industrie zit. Er zijn veel aspecten van de K-pop-industrie die niet openhartig zijn voor het publiek en die waren opgenomen in de fictieve roman die veel aandacht had getrokken.

Jessica kon met succes debuteren als schrijfster met haar eerste romanlanding op de New York Times ' ' Bestsellers ' lijst, met veel fans genieten van het verhaal.

Na veel succes met het eerste boek, is onder veel aandacht van fans ook het vervolgboek 'Bright' uitgebracht. Zodra het tweede boek werd uitgebracht, gingen fans naar sociale media om veel fragmenten uit Jessica's nieuwe boek te delen en hun mening erover te geven. Inclusief 10-jarige contracten in de industrie en meer.

De specifieke reden waarom veel internetgebruikers en fans hun aandacht hebben gevestigd op Jessica's nieuwste boek, is dat er inhoud was die weerspiegelde wat er met Jessica was gebeurd tijdens een fanbijeenkomst een paar jaar geleden. Bovendien geloven veel fans dat Jessica weerspiegelde wat er met haar en de Girls' Generation was gebeurd nadat ze uit de groep was verwijderd.