Nieuws

Netizens feliciteren Wooyoung van ATEEZ met het succesvol afvallen van 10 kg sinds debuut

Netizens feliciterenATEEZ'sWooyoungover zijn succesvolle gewichtsverlies, na zijn laatste uitzending op de uitzending van 17 april van ' Muziekbank '!

Een fan die besloot om Wooyoung's reis naar gewichtsverlies op een online community te delen, wees erop dat zelfs toen Wooyoung voor het eerst debuteerde, hij niet als 'mollig' werd beschouwd. Hij had een beetje babyvet op zijn wangen en stond bekend om zijn brede dijen.

(Wooyoung voor zijn gewichtsverlies)

(Wooyoung vertelt fans dat hij op dieet gaat)

'Iedereen, tegenwoordig heb ik meel uit mijn dieet geschrapt!! In het begin was het moeilijk maar nu ben ik eraan gewend hehe. En als je geen meel eet, is het ook nog eens goed voor je gezondheid!! Je huid wordt gezonder en je kunt 's ochtends comfortabeler wakker worden...'

(Maar ondanks dat ze op dieet gingen, merkten fans dat Wooyoung zichzelf hier en daar een paar valsspeeldagen gaf)

'Atiny~ Het is tijd om wat extra geld in je portemonnee te hebben... Oh, dit is geen meel, je weet dat dit vis is...'

(Dan teruggaan naar het drinken van dieetdranken tijdens dansoefeningen)

(Wooyoung na succesvol ~6 kg af te vallen)

(Na het verliezen van ~6 kg, merkten fans op dat Wooyoung een trainingsgek werd)

(Wooyoung legt uit dat hij 's avonds 60 burpees deed nadat hij met het lid sashimi was gaan eten.)

(Wooyoung vertelt over zijn dieetplan nadat hij aanvankelijk ~6 kg was afgevallen)

'Maar ik eet maar één maaltijd per dag? Ik kan niet eens zoveel eten voor die ene maaltijd, omdat mijn maag kleiner werd.'

(Ondertussen zijn medelid Seonghwa's 'maaltijdplan...')

'Ik let ook op mijn maaltijden~ Ik probeer maar 3 maaltijden per dag te eten! Ik at ongeveer 5 maaltijden.'

En tenslotte!! Dit is Wooyoung vastgelegd op 17 april voor de 'Music Bank'-opname van de groep, na in totaal 10 kg te zijn afgevallen!

Wat de fans natuurlijk het meest opviel na het gewichtsverlies van Wooyoung van 10 kg, was de merkbaar slankere pasvorm van zijn spijkerbroek:

Netizens feliciteerde het idool met zijn succes door te zeggen: 'Wow, kijk eens hoeveel zijn kaaklijn tot leven kwam!', 'Woah hij ziet er echt knap uit na het verliezen van gewicht, maar hij was ook behoorlijk knap daarvoor', 'Hij ziet er veel scherper uit en hij lijkt lichter te voelen na het verliezen van gewicht', 'Hij ziet er nu goed uit, goed gedaan', 'Ik bedoel, hij zag er ook goed uit voordat hij afviel, maar hij zag er vandaag mooi uit op 'Music Bank'', 'Als idolen zeggen dat ze op dieet gaan, ben je altijd net als, 'er is niets te verliezen' maar dan kun je zien wat een verschil het hier maakt... Ik ben nu gemotiveerd', '10 kg... daebak' , en meer!