Nieuws

Netizens zetten een verhitte strijd voort om de beweringen te ontkrachten dat de foto's van Chanyeol zijn bewerkt

pann.nate.com

Met de recente controverse voorbijEXOlidChan-yeolen zijn vermeende ex-vriendin, veelfans zijn naar voren gestapt om te beweren dat de bewijsfoto's gephotoshopt zijn.

Onlangs plaatste een internetgebruiker echter een tegenargument waarin stond dat deze foto's niet zijn bewerkt, maar echte foto's zijn een online gemeenschap . De netizen plaatste de post op 30 oktober en verklaarde dat ze bewijst dat deze foto's niet zijn bewerkt omdat zoveel mensen denken dat ze gephotoshopt zijn.

De netizen schreef: ' Dit is het bewijs dat de foto's van Chanyeol niet zijn bewerkt. Het is raar dat mensen denken dat ze gephotoshopt zijn. Ik heb bewijs meegebracht omdat mensen die geen verstand hebben van fotografie zouden kunnen denken dat ze bewerkt zijn.'


Toen begon ze uit te leggen waarom deze foto's niet zijn bewerkt, maar echte foto's zijn.

In het eerste bewijs vermeldt de netizen de verlichting op de muts.

Fans beweren dat de foto rechts de originele foto is die op de bewerkte foto is gebruikt. De netizen gaf echter aan dat de verlichting/lichtbron op beide foto's anders is. Zoals de verlichting op de bewijsfoto de schaduw aan de linkerkant laat zien, en de rechterfoto de schaduw aan de rechterkant. De netizen wees er ook op dat de vouwen op de muts op de twee foto's anders zijn. Daarom is de juiste foto niet de foto die wordt gebruikt om Chanyeol te bewerken.

Het volgende bewijs dat door de netizen wordt genoemd, zijn de bloemen. Veel fans hebben verklaard dat de bloemen die Chanyeol vasthoudt op de foto van de vermeende ex-vriendin dezelfde bloemen zijn als degene die hij aan Droog . De netizen verklaarde echter dat de twee bloemen totaal verschillende bloemen zijn.

Ze verklaarde dat het papier dat de bloem omhult verschillende kleuren heeft, evenals het ontwerp van het bloemboeket. Terwijl de bloemen die Chanyeol aan Suho gaf kleine edelweissbloemen met rode bloemen hebben, heeft het boeket op de bewijsfoto geen kleine bloemen en in plaats daarvan witte en roze bloemen. De netizen beweert dat het verschillende bloemen zijn omdat de foto's in verschillende tijdsperioden zijn genomen.

De netizen blijft de beweringen van fans ontkrachten en zegt dat de foto's zijn bewerkt. Fans geloofden dat de foto met Chanyeol die de ex-vriendin kuste, gephotoshopt was vanwege de witte omtreklijn op de muts van Chanyeol.

De netizen beweerde echter dat de witte omtrek zich vormt afhankelijk van hoe het licht het oppervlak van het object raakt en het licht in de kamer breekt. De witte omtreklijn wordt duidelijker, afhankelijk van hoe ver het onderwerp zich van de achtergrond bevindt. De netizen beweerde dat de witte omtrek te zien is in andere foto's van Chanyeol, zoals zijn selfies en foto's van fans.

Ten slotte beweerde de netizen dat de foto's van de vermeende ex-vriendin niet zijn bewerkt, in tegenstelling tot wat veel fans beweren. Fans beweren dat de foto van de verjaardagstaart niet echt is omdat Chanyeol de tatoeages op zijn arm en pols niet heeft.

De netizen beweerde echter dat de fans zijn tatoeages niet konden zien omdat de bewijsfoto was omgekeerd. Ze beweerde dat de foto's zijn omgekeerd omdat ze met de camera aan de voorkant zijn gemaakt. Bij gebruik van de camera aan de achterkant van een telefoon wordt de foto normaal geproduceerd; het beeld wordt echter omgekeerd bij gebruik van de camera aan de voorkant (selfie) van de telefoon. Daarom zijn de tatoeages die niet op de rechterarm van Chanyeol werden gezien, te zien op zijn tegenovergestelde arm en pols.

Ze beweerde ook dat Chanyeol's selfie met de vermeende ex-vriendin werd genomen tijdens de kerstvakantie, aangezien hij hetzelfde shirt en hetzelfde kapsel op de twee foto's draagt. De foto links is de foto die is geüpload door Chanyeol die de vakantie viert en de foto rechts is de foto met zijn vermeende ex-vriendin. De netizen beweerde dat Chanyeol waarschijnlijk de vakantie met deze persoon doorbracht en haar de foto voor hem liet maken voor de kerstboom.

Ze wees er ook op dat de achtergrond waarin de foto's werden genomen overeenkwam met de achtergrond van het huis van Chanyeol. Ze verklaarde dat alle foto's die Chanyeol in zijn huis nam, overeenkomen met de achtergrond van de foto's van de vermeende ex-vriendin.

Sindsdien zijn veel internetgebruikers in een verhitte discussie met fans verwikkeld, omdat internetgebruikers denken dat de foto's echt zijn, terwijl fans denken dat ze vals zijn. Je kunt de vertaling van het originele bericht lezen hier .

Netizens' commentaar :

' Dit soort posts is gewoon hilarisch omdat de artiest kritiek krijgt, maar hij geeft niet eens uitleg.'

'Je hoeft dit niet eens zo te ontkrachten, want geen enkele officiële verklaring betekent dat het waar is.'

'Als deze foto's bewerkt waren, hadden het bureau en de kunstenaar inmiddels een statement gemaakt.'

'Man, deze diehard fans zullen nu stil zijn.'