Nieuws

Netizens debatteren over de prijs van de nieuwe maskermerchandise van BTS

www.wikitree.co.kr

De wereldwijde groepBTSbrachten kleurrijke maskers uit als hun nieuwe koopwaar die voor verhitte discussies zorgt in verschillende online gemeenschappen.

Elk pakket met verschillende leden heeft een unieke kleur. RM 's pakket wordt geleverd met een zwart masker terwijl Jin 's pakket wordt geleverd met een roze masker, SUIKER 's pakket met een groen masker, J-hoop' s-pakket wordt geleverd met een hemelsblauw masker, Jimin 's pakket wordt geleverd met een oranje masker, IN 's wordt geleverd met een paarse, en Jungkook 's wordt geleverd met een blauw masker. Daarnaast een speciale gele ' Boter ' masker wordt gegeven bij aankoop van de volledige set.

De speciale set wordt geleverd met 56 maskers voor 245.000 KRW (~204,49 USD), wat ongeveer 4.375 KRW (~3,65 USD) per masker is. Desalniettemin is de prijs van de maskers een stuk hoger dan de reguliere K95-maskers die op de markt worden verkocht.

Netizens die de prijs van de maskers hebben gezien, hebben zich verzameld in een online community om hun mening te bespreken, en er zijn gemengde meningen over de kwestie. Terwijl een paar netizens zeggen dat de prijs redelijk is voor merchandise, vinden andere netizens de prijs te hoog.

Degenen die de prijs niet hoog vonden, schreven: ' Dat is 5.000 KR W per masker, ik vind de prijs oke, de kleuren zijn mooi,' 'Als ik een fan was, zou ik er zeven kopen', 'ik vind de maskerkleuren mooi', 'ik vind het ontwerp op het masker mooi,' en ' Als je ze als handelswaar beschouwt, hebben ze een goede prijs.'


De netizens die het er niet mee eens waren en van mening waren dat de prijs te hoog was, merkten op: ' Zijn dat geen wegwerpartikelen? Ook al zijn het BTS, de prijs slaat nergens op,' '5,000 KRW per masker is duur, ik denk dat ik zou kopen als het 2.000 KRW per masker was', 'Ook al zeggen mensen dat het duur is, het was uitverkocht, ' 'Ook al ben ik een fan, ik denk niet dat ik kan kopen' en ' Als het wegwerpartikelen zijn, dan is het toch te veel?'