Nieuws

Netizens hebben gemengde gevoelens over de 'How You Like That'-kostuums van BLACKPINK, hervormd door hun stylist

Onlangs hebben netizens hun gemengde meningen gedeeld over de toneelkostuums dieBLACKPINKdroegen toen ze aan het promoten waren' Hoe vind je dat? '.

Een netizen gepost op een online gemeenschap een compilatie van de verschillende kostuums die BLACKPINK-leden op het podium droegen terwijl andere netizens hun twee cent gaven voor hun styling.

De netizen die de post plaatste, onthulde dat de kostuums van BLACKPINK eigenlijk hervormde kleding waren gemaakt van andere kledingstukken. Het lijkt erop dat de stylist andere merkkleding heeft gebruikt om een ​​geheel nieuwe stijl voor de meisjes te creëren om de uniciteit van elk stuk te benadrukken.

via GIPHY

via GIPHY

via GIPHY

De stylist nam deze broek om ze te knippen en om te vormen totRoos'hou op. Als je goed kijkt, zie je de tailleband van de broek aan de onderkant van Rose's top.

Rose's volgende kostuum nam het shirt van een modejurk en hervormde het als gewoon het topstuk voor de artiest. Het originele kledingstuk toonde een lange jurk uit één stuk met pofmouwen, maar het werd omgevormd tot een schattige outfit voor Rose.

Het lijkt erop dat de styliste Rose graag in een broek kleedt als haar shirt, aangezien haar derde kostuum ook een broek is die is omgevormd tot het shirt van de kunstenaar. De tailleband is te zien aan de bovenkant van Rose's tube top.

Jennie's overhemd is hervormd van het spijkerjack dat een meer vintage look uitstraalde. Het is gemaakt als een off-shoulder topstuk voor de kunstenaar.

via GIPHY

Jennie's tweede kostuum was ook hervormd van een high-fashion tweedelige jurk. De blacktop was in een tubetop-stijl gesneden met een halve cape die over haar linkerschouder hing.

Lisa's jas was bijgesneden van een boxjack dat een oudere stijl uitstraalde. Het werd echter opnieuw gemaakt om er moderner en modieuzer uit te zien voor het lid.

Last but not least isJisoooverhemd; Er waren geen extreme veranderingen aan Jisoo's shirt, maar de kleur van de riem werd veranderd om Jisoo's taille te accentueren, samen met zwarte haarlinten om bij haar riem te passen. Ze deed ook de bijpassende paarse broek weg en gebruikte in plaats daarvan een zwarte korte broek.

De originele poster complimenteerde het stylistenteam, aangezien zij hetzelfde team waren dat de traditionele kleding in de 'How You Like That'-muziekvideo hervormde.

via GIPHY

Er waren echter andere netizens die een andere mening hadden over de hervormde styling die het stylistenteam van BLACKPINK had gecreëerd. Er waren veel gemengde meningen, aangezien sommige internetgebruikers de creativiteit en uniciteit van het ontwerp complimenteerden, terwijl sommigen kritiek hadden op het gebrek aan evenwicht.

Netizens' commentaar :

' Ik begrijp niet wat mooi is. Ik denk dat ze creatief waren en iets anders waren om naar te kijken op het podium.'

'Ik begrijp dat de kledingstukken zijn hervormd, maar ze zijn niet mooi.'

'Ben ik de enige die ze mooi vindt? Het verbaast me dat mensen denken dat ze niet mooi zijn.'

'Veel fans maakten grappen over Rose's kleding en zeiden dat het op hun cheer light stick leek.'


'Zoveel mensen reageren negatief op de stylist. Ik vond de kostuums wel leuk.'

'Goed gedaan stylistenteam.'

'Het is heel....nieuw...maar ik denk dat het soms ook heel onthullend is.'Laat ons weten wat je hiervan vindt in de commentaarsectie hieronder!