Drama's

Netizens hebben gemengde reacties op Seo Ye Ji's 19+ gewaardeerde scène in tvN's 'Eve'

Volgens Nielsen Korea op 2 juni de eerste aflevering van tvN 's nieuwe wo-donderdag drama ' Vooravond ', die op 1 juni werd uitgezonden, noteerde een gemiddelde kijkcijfers van 3,6% en een stadsbrede kijkcijfers van 3,3%.

signalerende actriceSeo Ye Ji'Eve', het eerste terugkerende project na haar gaslighting-schandaal, vertelt het verhaal van een vrouw die haar leven wijdt aan wraak. De eerste aflevering van de serie werd uitgezonden op 1 juni met een eenmalige beoordeling van 19+, omdat het een geslachtsgemeenschap betrof tussen Lee Rael (gespeeld door Seo Ye Ji) en haar man Jang Jin Wook (gespeeld door Lee Ha Yool ).

Het verschijnen van een gemeenschapsscène met een rating van 19+ in een dramaserie die anders als 15+ zou worden beoordeeld, wordt nu met gemengde reacties ontvangen van netizens.

Sommigen bekritiseerden vooral de opzet van de scène, aangezien Lee Rael en Jang Jin Wook backstage geslachtsgemeenschap vertoonden direct na het optreden op een evenement voor de gezinnen van nieuwe kleuters.

Anderen voerden aan dat de scène 'voldoende' leek om het thema van het drama weer te geven, evenals voor de voortgang van de plot van het verhaal.

Sommige netizens merkten op,

'Een geslachtsgemeenschap in een tv-drama? Dit wordt misschien binnenkort gesignaleerd.'
'Het was te zoetsappig. Ik heb het uitgezet.'
'Afgezien van het feit dat het zo'n 19+ scene had, was de productie van de scene zo onhandig.'
'Ik heb het gevoel dat dit de eerste keer is dat ik dit soort productie in een Koreaans tv-drama zie.'
'Het acteerwerk was raar. Alleen Park Byung Eun kwam goed uit zijn rol als gluurder.'
'Waarom koos Seo Ye Ji voor dit project? Ze had wat langer moeten wachten en dan terug moeten komen met een betere.'
'De scene wil zo graag 19+ zijn, maar de acteurs krijgen het niet voor elkaar kekekekeke.'
'Seo Ye Ji zou een onweerstaanbaar personage zijn dat Park Byung Eun benadert met een agenda. Dat is het hele punt van de scène.'
'Omwille van de plot was het niet helemaal een nutteloze scène.'