Nieuws

Netizens herinnerden eraan wat er gebeurt als idolen die in het openbaar aan het daten zijn, verschijnen op dezelfde muziekprijsuitreiking

Op 28 september plaatste een netizen op een online gemeenschap verschillende gifs van een eerdere muziekprijsuitreiking.

De netizen plaatste een reeks gifs met de titel ' Dit is wat er gebeurt als idolen die publiekelijk aan het daten zijn in dezelfde muziekprijsshow verschijnen.'

De gifs waren vanMeiden generatie'sTiffanyen14:00 uur'sNichkhuntoen ze in 2014 op MAMA Awards verschenen. Dit was toen Tiffany en Nichkhun publiekelijk aankondigden dat ze aan het daten waren.

Tijdens de prijsuitreiking heeft de subeenheid van Girls' Generation TaeTiSeo kreeg de keuze van de K-POP-fan voor de prijs voor beste vrouwelijke artiest. Toen hun naam werd genoemd, legde de camera Tiffany vast. Toen veranderde het camerastandpunt plotseling om Nichkhun vast te leggen.

De cameraman bleef om de beurt Tiffany en Nichkhun opnemen. Nichkhun lijkt duidelijk onhandig om voor de camera te staan ​​toen zijn toenmalige vriendin op het podium werd geroepen voor de prijs.

Zelfs toen Tiffany op het podium haar dankbaarheidsboodschap afleverde, bleef de camera Nichkhun fotograferen voor zijn reactie, terwijl Nichkhun meer beschaamd leek.

Dit was omdat Tiffany en Nichkhun publiekelijk hadden toegegeven dat ze datinggeruchten hadden en op dat moment openlijk aan het daten waren. Tiffany en Nichkhun waren betrokken bij geruchten over daten totdat ze in januari 2014 uiteindelijk toegaf dat de geruchten waar waren.

Veel netizens bezochten deze prijsuitreiking opnieuw en zagen hoe de twee op camera werden vastgelegd omdat de twee artiesten aan het daten waren. Sommige internetters waren in shock omdat ze niet wisten dat ze aan het daten waren totdat ze dit bericht zagen.

Netizens' commentaar :

' Ik wist niet eens dat ze aan het daten waren.'

'Toen ik erachter kwam dat ze aan het daten waren, dacht ik dat ze een goed stel waren.'

'Man, ik was vergeten dat ze al eerder aan het daten waren. De jaren zijn verstreken.'

'Toen ik deze prijsuitreiking zag, begreep ik een beetje waarom idolen niet zo vaak in het openbaar daten.'

'The Girls' Generation-fans waren niet zo blij met die prijsuitreiking omdat de cameraman steeds heen en weer ging tussen Tiffany en Nichkhun om zo duidelijk te maken dat ze aan het daten waren.'

'Ik wist niet dat ze aan het daten waren, maar ik hou er echt niet van hoe de Koreaanse uitzending de twee mensen zo laat zien. Waarom zijn ze wel geïnteresseerd in het gewaagde leven van anderen?'