Nieuws

Netizens maken zich zorgen na het zien van littekens op de pols van voormalig AOA-lid Mina

Het voormalig lid vanAOA,De mijneheeft haar fans consequent geüpdatet, hoewel haar Instagram-account hen verzekerde dat het goed met haar ging na derecente pestcontroverse.

Onlangs heeft ze een serie foto's die in fotoshootstijl zijn gemaakt op haar Instagram geüpload met het bijschrift ' ... '. Op de foto's zag ze er veel helderder uit en leek het beter te gaan. Fans en netizens maakten zich echter zorgen toen ze één foto zagen. Op de foto houdt Mina haar lippen bij elkaar terwijl ze de littekens op haar pols blootlegt.

-Advertentie- Overslaan

Veel fans waren bezorgd en hoopten dat het goed met haar ging, omdat ze herinnerd werden aan het mentale trauma dat Mina moest doormaken. Mina had eerderheeft een ander voormalig lid blootgelegd, Jimin's pesterijen, enonthuld aan fans over haar trauma en zelfbeschadiging.

Dit incident eindigde met:Jimin komt zich verontschuldigen bij Minamaar Mina voelde de oprechtheid van de verontschuldiging niet. Sindsdien houdt Mina contact met haar fans en informeert ze over haar toestand.

Met de recente foto waren fans en netizens ook getroost om Mina professioneel te zien poseren en er gelukkig uit te zien.

Veel fans bleven Mina troosten op haar Instagram-account en zeiden ' We houden van je', 'Hé Mina! We zijn allemaal blij dat je beter bent! We houden altijd van je en we zullen je nooit verlaten en je verraden!!', 'Ik ben trots op je', 'Je doet het geweldig.' , 'Bedankt dat je je op je gemak voelt bij het delen van je littekens, we zullen hoe dan ook van je houden' en ' blijf lachen, hou van je.'