Nieuws

Netizens ontdekken nog een track van een Nederlandse artiest die 'lijkt op' BTS' Butter' + fans gaan verhit debat aan

Eerder deze week draaide een kwestie rondBTS's ' Billboard Hot 100 'topping single' Boter ' en een Japanse game-soundtrack kwam tot een einde , waarbij de componist van de soundtrack van de game persoonlijk alle beschuldigingen van plagiaat ontkent.

Nu zijn netizens een ander nummer tegengekomen, dit keer van een Nederlandse zangeres, dat ook 'gelijkaardig' klinkt aan 'Butter'.

Het lied ' Je hebt me naar beneden ' door Luca Debonaire , een muzikant uit Nederland, staat vermeld als uitgebracht in 2020. Een vergelijking van de melodie van 'You Got Me Down' met 'Butter' vindt u hieronder.

Het lijkt erop dat de vermeende originele componist van 'You Got Me Down' een muzikant is genaamd Adri Blok . Na enig onderzoek beweerden fans ook dat 'You Got Me Down' in de EDM-database stond' Beatport '.

Ondertussen staan ​​op de aftiteling van 'Butter' de volgende componisten: Jenna Andrews , Rob Grimaldi , Stephen Kirk , Alex Bilowitz , sebastian garcia , Ron Perry , evenals BTS-lid RM .

Momenteel hebben fans een verhit debat aangeknoopt over de vermeende 'overeenkomsten' van 'You Got Me Down' met 'Butter'.

Aan de ene kant geloven sommige fans dat de componist(en) achter Luca Debonaire's 'You Got Me Down' doelbewust problemen aankaarten met 'Butter' om te profiteren van de wereldwijde bekendheid van BTS. Sommige fans hebben ook geschreven dat Luca Debonaire de melodie voor 'You Got Me Down' van componist heeft gekocht sebastian garcia , en dat Garcia schijnbaar een dubbele melodie gebruikte.

Aan de andere kant beweerden sommige internetgebruikers dat Big Hit Music zogenaamd 'rapporteerde' en 'maatregelen nam' om verschillende artikelen of communityposts over het lopende probleem te verwijderen.

Volgens sommige K-media-outletrapporten ook op 22 juli, heeft Big Hit Music 'vermeden' te reageren op vragen over de kwestie.

Blijf op de hoogte voor updates.