Nieuws

Netizens onder de indruk van de slanke figuren van Red Velvet-leden

Netizens zijn onder de indruk vanRood fluweelslanke figuren van de leden.

Op 27 maart heeft Red Velvet met succes de eerste week van promoties voor ' Voel mijn ritme ' Aan SBS ' ' Inkigayo '. Kort na de show verzamelden netizens zich bij een populaire online community en spraken over hoe Red Velvet-leden er zoals altijd fantastisch uitzien, vooral Seulgi .

Een van de netizens heeft een bericht gemaakt waarin staat dat alle leden slanke en lange benen hebben, net als mannequins, en anderen kwamen binnen om hun reacties te delen. Sommige van de opmerkingen erbij betrekken:

'De verhouding tussen taille en heup van Seulgi is gewoon perfectie.'

'Alle leden zien er prachtig uit, maar Seulgi's figuur is om voor te sterven'

'Ze zijn allemaal zo slank, maar ik weet niet hoe Irene zo uitzonderlijk klein kan zijn? Ik denk dat ze om te beginnen een heel klein postuur heeft.'

'Nou, ik maak me een beetje zorgen om Irene. Vroeger had ze slanke maar strakke benen, maar nu lijkt het erop dat ze veel is afgevallen tijdens haar vrije tijd.'

'Seulgi heeft het perfecte zandloperfiguur omg'

'Ik wil alle vijf de leden naar mijn huis brengen en ze goed voeden.'

'Ze zijn allemaal zo verbluffend mooi.'

'Het lijken allemaal poppen'

In gerelateerd nieuws, Red Velvet's ' Het ReVe Festival 2022 - Voel mijn ritme ' is de . gewordenop één na best verkochteeerste week albumverkoop door een meidengroep op Hanteo. Wat was je favoriete nummer op het album?