Nieuws

Netizens praten over het anthologiealbum van BTS met een nummer geproduceerd door Bobby Chung, die terechtstaat voor het illegaal filmen van seksvideo's

theqoo.net

Componist/gitarist Bobby Chung uit de groep' Herfstvakantie ' was verwikkeld in een schokkende controverse in 2020 toen een jonge vrouw zelfmoord pleegde en Bobby Chung werd aangewezen als de oorzaak van haar dood.

Terug in 2020, MBC 's ' Nieuw bureau meldde dat de jonge vrouw ' EEN 's familie beweerde dat ex-vriend ' B ' was verantwoordelijk voor de dood van de vrouw en beschuldigde 'B' van verschillende misdaden, waaronder het drogeren van 'A', het illegaal filmen van 'A' en het plegen van aanranding van haar.

Later dat jaar ontstonden er talloze speculaties dat 'B' de gitarist/componist Bobby Chung was, van wie bekend is dat hij een aantal vanBTS's meest populaire nummers.

Toen werd bevestigd datBobby Chung is overgedragen aan de aanklagerop 17 mei 2021, op beschuldiging van seksueel misbruik van een vrouw met wie hij aan het daten was en het illegaal filmen van seksvideo's van haar.

Onlangs is BTS nieuw tracklist heeft de aandacht getrokken toen de naam van Bobby Chung werd gevonden sinds het nummer dat hij produceerde werd opgenomen in het anthologiealbum van de groep. In de tweede tracklist voor CD2 die werd onthuld, Jimin 's enige liedje' Filter ' was opgenomen en was een nummer geproduceerd door Bobby Chung.

Daarom schreven netizens op de online community theqoo bekritiseren HYBE voor het opnemen van het nummer in het aankomende album van de groep. Veel van deze netizens beweerden dat ze medelijden hadden met de leden, omdat de naam van Bobby Chung op het album een ​​negatief effect op de groep heeft.

netizens commentaar gegeven , ' Dit klopt niet. Ik ben teleurgesteld,' 'Bobby Chung veroorzaakt zoveel problemen voor de leden, ik voel me zo slecht', 'Er was een tijd dat BTS-fansboycotte de liedjesdat Bobby Chung schreef zodra de controverse begon,' 'Er zijn zoveel nummers waaraan Bobby Chung heeft meegewerkt om te produceren voor BTS, omg,' 'Het bedrijf is gek omdat het nog steeds nummers opneemt die zijn geproduceerd door een seksueel roofdier zoals hij,' 'Waarom hebben ze zijn nummers in dit aankomende album gestopt?' 'Het verbaast me niet eens meer', 'Het bureau is gek' en ' Dit ziet er slecht uit voor BTS. Jeetje.'