Nieuws

Netizens praten over het verschil tussen de boogschietafstand bij 'ISAC' en de echte Olympische Spelen

De grootste buzz op online communities op dit moment, zelfs voor K-Pop-fans, is de ' Olympische Spelen in Tokio 2020 '!

Op 26 juli claimde Zuid-Korea zijn 3e gouden medaille bij het boogschieten, waarbij het nationale herenteam de overwinning beetpakte. Tot dusverre heeft Zuid-Korea goud veroverd in het boogschieten voor damesteams, het boogschieten voor gemengde teams en nu voor het boogschieten voor herenteams.

Zelfs K-Pop-fans weten dat boogschieten een enorm populaire sport is in Zuid-Korea, dankzij de langlopende plek aan de ' Idol Star Atletiekkampioenschap '! Maar wist je dat er eigenlijk een GROOT verschil is in de boogschietafstand tussen de 'ISAC' en de echte Olympische Spelen?

Zoals je hierboven kunt zien, schieten idolen op het 'Idol Star Athletics Championship' hun pijlen vanaf een afstand van 20 meter. Om nog maar te zwijgen over het boogschieten bij de 'ISAC' vindt binnen plaats, waardoor er geen weersonderbrekingen zijn, zoals wind. Maar op de echte Olympische Spelen schieten boogschutters op hun doelen vanaf 70 meter afstand - een hele 50 meter verder!

Netizens zei, '70M?? Dat is zo ver... kun je zelfs zo ver kijken??', 'Wauw als ik terugdenk aan hoe de idolen gedroegen alsof ze er zo cool uitzagen... het is vooral cringey', 'Daarom waren de idolen zo 'goed' in boogschieten ... ze spelen zo'n beetje een babyversie van het spel', 'Wat als het een winderige dag is... dat is zo gek ver. De boogschutters van Korea zijn geweldig' , en meer.

Heb je de 'Olympische Spelen van Tokyo 2020' bijgehouden?