Nieuws

Netizens praten over waarom mensen cool zijn met Joy and Crush's datingnieuws

Vier dagen geleden,Rood fluweel'sVreugdeenVerbrijzelingofficieelbevestigden hun relatie, verrassend veel mensen.

Het wasgemelddat de twee een hechte band kregen na samen te werken aan een single die op 20 mei werd uitgebracht en hun liefde voor honden als hondenbezitters te delen. Op deze dag, Crush's label, P Natie , heeft officieel bevestigd dat Joy en Crush een relatie hebben. SM-entertainment heeft ook hun relatie bevestigd in een officiële verklaring.

Kort daarna ging Joy naar een fancommunity Lysn om een ​​persoonlijk bericht te delen en je excuses aan te bieden over het plotselinge nieuws. Ondanks haar zorgen hebben veel mensen het nieuws goed ontvangen, aangezien veel internetgebruikers zowel Joy als Crush feliciteren.

Op 25 augustus kwamen de netizens binnen een online gemeenschap om de reden te bespreken waarom mensen koeltjes reageren op Joy's datingnieuws. Netizens speculeren dat Joy's gunstige imago mensen had geholpen haar datingnieuws goed te accepteren. netizens commentaar gegeven , ' Ik denk dat het komt omdat Joy een goed imago heeft. Ze is zo ijverig met haar werk,' 'Ik denk dat het komt omdat ze geen relatie heeft met een idoollid', 'Ik denk dat het komt omdat ze ook al een tijdje debuteerde', 'Ik vond dat ze er schattig uitzag met Sung Jae,' 'Ik denk dat het ook komt omdat ze veel vrouwelijke fans heeft, meer dan mannelijke fans,' 'Ik denk ook dat het komt omdat Crush geen lid van een idoolgroep is,' en ' Het voelt zeker het is omdat Joy meer vrouwelijke fans heeft en ook Crush is geen lid van een idoolgroep, lol.'