Nieuws

Netizens vertellen waarom 'I-LAND'-stagiair Park Sung Hoon weigerde zijn zus voor te stellen aan mede-stagiairs

Netizens spraken over de ' I-LAND 'stagiair' Park Sung Hoon en zijn zus.

Op 11 september KST, Mnet Survivalprogramma 'I-LAND' zond zijn voorlaatste aflevering uit metnog een andere eliminatievoor de laatste ronde. Naast het droevige afscheid kwamen de stagiaires ook bij elkaar om gezellig samen te eten.-Advertentie- Overslaan

Tijdens de maaltijd besloten de cursisten elkaar vragen te stellen over persoonlijke voorkeuren. Wanneer stagiair Lee Hee Seung vroeg iedereen aan wie ze hun echte zussen zouden willen voorstellen, Park Sung Hoon antwoordde onvermurwbaar: ' Echt geen, echt geen. '

Terwijl iedereen uiteindelijk iemand koos, stak Park Sung Hoon zijn hand helemaal niet op en zei: ' Ik zou jullie nooit aan mijn zus voorstellen ', met als ondertitel: ' (zelfs als er stof in mijn ogen komt!) *'.

Na de aflevering, netizens op een forum sprak over de onsterfelijke genegenheid van Park Sung Hoon voor zijn zus. Gebaseerd op een documentaire waarin hij als jonge kunstschaatser verscheen, zorgt hij de hele dag voor zijn zus, zodat ze op zijn schoot kan zitten en haar hand vasthoudt, waar ze ook gaat.

Netizens reageerde hilarisch: ' Nu, waarom kan ik geen broer als Park Sung Hoon hebben? ', ' Dat is mijn enige droom ', ' Is dat echt mogelijk tussen broers en zussen? Moeten ze niet kibbelen zoals ik en mijn broer lol ', ' OMG wat een knappe broer heeft ze '.

In gerelateerd nieuws, Park Sung Hoon eerderkreeg aandacht voor zijn visualsals voormalig kampioen kunstschaatsen.

Stem jij af op de laatste aflevering van 'I-LAND'?

*Een gezegde dat aangeeft dat men iets niet zou doen, zelfs niet als het ernstig wordt bedreigd