Nieuws

Netizens speculeren dat de tatoeage van BTS Jimin een spoiler was voor een nummer op het anthologiealbum 'Proof' van BTS

Netizens speculeerden datBTSlidJiminDe eerder gespotte tatoeage was eigenlijk een spoiler voor een van de nummers in het aankomende anthologiealbum van BTS, 'Een bewijs' .

Op 11 mei ging een internetgebruiker naar een online community en maakte een bericht met de titel: 'Was de tatoeage van BTS Jimin een soort spoiler?' De netizen schreef toen, 'Heeft Jimin de tatoeage laten zetten tijdens het opnemen?' Hier voegde de netizen ook een foto toe van Jimin's tatoeage naast zijn linkeroor, waarop stond: 'Jeugd' . Toen was een tweede foto een screenshot van de 14e track 'Voor de jeugd' opgenomen in BTS's aankomende anthologiealbum 'Proof'.

Eerder in maart, Jimin's nieuwe tatoeages werden gespot door fans en werd het gesprek van de dag. Nu het nieuwe album van BTS binnenkort uitkomt, begonnen veel internetters de tatoeages van Jimin opnieuw op te merken.

In reactie hierop merkten sommige netizens op:

'Volgens mij vond Jimin dat woord in het begin gewoon leuk, en het overlapte toevallig met de nieuwe songtitel lolll.'

'Voor Jimin zijn zelfs zijn tatoeages mooi.'

'Als je Jimin's tatoeages ziet, zijn ze altijd zo netjes en mooi. Dat zijn de soorten die mooi zijn, als het te over-the-top is, is het niet leuk om naar te kijken.'

'Jimin lijkt tatoeages te krijgen die allemaal op de een of andere manier met BTS te maken hebben.'

'Ik denk dat het tot nu toe precies goed is. Ik hoop dat hij niet meer tatoeages krijgt.'

'Hij moet met Jungkook zijn meegegaan om [de tatoeages] te laten zetten.'

'Dat moet waar zijn TT.'