Nieuws

Netizens speculeren dat IU een relatie heeft vanwege haar nieuwste liedjes

www.wikitree.co.kr

Netizens wekken speculaties op datIUis in een relatie. Dit komt omdat al haar nieuwste liedjes over liefde gaan.

Onlangs zijn er veel online community-berichten geweest die vermoeden dat IU aan het daten is. Netizens speculeren dat IU aan het daten is omdat ze veel liefdesliedjes heeft uitgebracht, aangezien ze meestal liedjes schrijft die haar leven weerspiegelen.

IU's nieuwste nummer, ' S Trambessen Maan , ' vertelt het verhaal van een diep verliefd meisje. IU drukte het gevoel van verliefdheid uit door de afbeelding van de roze, aardbeienmaan.

Daarnaast staat haar vijfde full album dat afgelopen maart is uitgebracht ook vol met liedjes over de liefde. Met name de liedjes die 'Flu' zingt, ' Ik werd dwaas weer verliefd,' en ' Ik kan het niet helpen, maar ben gekweld met je,' die teksten waren die een persoon uitdrukten die verliefd was.

Netizens verzamelden zich om een online gemeenschap waar de speculaties werden gerezen en commentaar gegeven , ' Het zijn niet alleen haar liedjes die zoetheid uitstralen, maar zelfs uit haar interviews spreekt ze een verliefde persoon. IU schrijft ook haar eigen liedjes en haar lied 'Strawberry Moon' is veel zoeter dan haar andere liedjes,' 'Ik zou haar volledig steunen als ze zegt dat ze aan het daten is', 'Ze is al 30, dus ik denk niet dat haar fans zo zouden zijn. beïnvloed door haar dating lol,' 'Iedereen vraagt ​​zich af of ze aan het daten is omdat haar lied zo lief is', 'Ik denk dat ik IU volledig zou steunen als ze aan het daten is', 'Als het januari wordt, zal Dispatch misschien verslag doen van IU, ' en 'Ik hoop dat IU blij is.'