Nieuws

Netizens speculeren dat Song Kang en Han So Hwee aan het daten zijn vanwege hun geweldige chemie buiten het scherm

pann.nate.com

ActeurSong Kangoen actriceHan So Hweehebben veel liefde gekregen voor hun rollen in het nieuwe drama' Hoe dan ook .'

Sinds de poster voor het drama werd uitgebracht, konden veel netizens er niet overheen komen dat de visuele chemie van deze twee acteurs de beste was die ze tot nu toe hebben gezien. Veel netizens prezen dat beide acteurs lijken precies op de personages uit de originele webtoon waarop het drama is gebaseerd. Bovendien waren velen gewoon opgewonden om de chemie op het scherm te zien van de twee rijzende sterren in Zuid-Korea.

Onlangs speculeerde een internetgebruiker dat deze twee beroemdheden in het echt aan het daten waren, omdat ze dicht bij elkaar werden gezien, zelfs buiten de camera. Vanaf het moment dat de afleveringen werden uitgezonden, heeft het productiebedrijf talloze beelden van achter de schermen vrijgegeven die de filmset voor het drama laten zien.

Zelfs als de camera stopte met rollen, worden Song Kang en Han So Hwee vaak heel dicht bij elkaar gezien terwijl ze speels grappen maken.

De netizen die de . heeft gemaakt online community-bericht uitgelegd, ' Zelfs toen het filmen stopte, bleef Song Kang Han So Hwee's hand vasthouden, lol.' De netizen bleef schrijven, ' Als jullie aan het daten zijn, ga dan alsjeblieft voor een lange tijd uit en ga alsjeblieft ook trouwen,' het tonen van steun voor de twee acteurs.

Andere internetgebruikers mengden zich ook in het gesprek en commentaar gegeven , ' Ik heb deze video achter de schermen en ze lijken meer echt dan echte koppels, lol,' 'Ik ben zo jaloers op ze. Ik ben jaloers op haar omdat ze een knappe vent als Song Kang heeft die zo naar haar kijkt lol,' 'Ik weet zeker dat ze ook aan het daten zijn', 'Ik denk dat ik niet de enige was die dat dacht,' 'De reacties op die video vragen allemaal of ze aan het daten zijn lol,' en ' Ik denk dat iedereen er hetzelfde over denkt, lol.'

Ben je aan het daten? Wat is dit? Zijn deze twee aan het daten?