Nieuws

Netizens stemmen BTS's V en meer voor de Koreaanse remake van de populaire Taiwanese serie Someday or One Day en het sensationele K-drama Princess Hours

www.popdaily.com.twIN van BTS is ongetwijfeld een van de meest veelzijdige artiesten van deze generatie. Het nieuws over zijn ongelooflijke prestaties als zanger, artiest, stijlicoon en nog veel meer krijgt wereldwijd veel publiciteit. Een voorbeeld dat zo nu en dan opduikt, is V's opmerkelijke vaardigheden als acteur.

V begon zijn acteercarrière als een ondersteunend personage in de historische dramaserie getiteld Hwarang: The Poet Warrior Youth, die eind 2016 op KBS werd uitgezonden. Hoewel zijn aanwezigheid op het kleine scherm beperkt was vanwege zijn drukke schema en eerdere verplichtingen bij BTS, werd V erkend als een scène-stealer en de favoriet van het publiek. Zijn ondergang in de serie werd door de K-dramafanaten beschouwd als een die hen in het blauw liet.

Na zijn indrukwekkende en charmante optreden als Han Sung, V werd ook bekroond als de beste idoolacteur tijdens de 13e jaarlijkse Soompi Awards.

Met zijn korte maar aangrijpende optreden maakte V zo'n blijvende indruk dat jaren na zijn debuut het publiek geduldig wacht en hoopt dat hij weer op hun schermen zal schitteren.

Onlangs berichtte de Taiwanese nieuwszender PopDaily over Netizens die V kozen als acteur die ze willen zien in de Koreaanse remake van Op een dag of op een dag, een tijdreizend romantiekmysterie dat een buzz veroorzaakte onder de drama-enthousiastelingen. Volgens het rapport werd V gekozen als de perfecte kandidaat om de rol van Mo Jun-Jie , een van de hoofdpersonen van de serie. Het is ook zeer opmerkelijk dat V, ondanks dat hij slechts in één serie verscheen, werd vermeld als een van de meest gerenommeerde Koreaanse acteurs, zoals Park Seo-Joon, Song Kang, Shin Hye-sun en IU, om er maar een paar te noemen.

Verder heeft Netizens V ook genoemd als geschikte acteur voor de remake van een van de meest gevierde K-dramaseries met de titel Prinses Uren (Goong), een meeslepend verhaal over het getrouwde leven van een gewoon middelbare schoolmeisje en de gekroonde prins van Korea.

Na veel discussie op het platform Instiz, is V gekozen als de perfecte match voor de rol van Prins Lee Yuli , een goedhartige en zachtaardige ziel die verliefd wordt op Shin Chae-Kywong, de hoofdrolspeelster van de serie.

Na het nieuws hebben veel fans van V ook hun verlangen naar een comeback gedeeld met verschillende tweets van lof, liefde en ook suggesties voor de vele schakeringen van karakters die V ongetwijfeld tot in de perfectie zal belichamen.

Ook al hebben netizens, fans en ook gerenommeerde regisseurs bij verschillende gelegenheden hun geloof gedeeld in het ongelooflijke potentieel van V om een ​​van de grootste acteurs van het land te worden, het is hoogst onwaarschijnlijk dat hij opnieuw op het kleine scherm zal schitteren gezien zijn hectische schema als lid van de grootste band ter wereld. Dit heeft echter de belangstelling en het verlangen van de massa's voor V niet aangetast, aangezien velen hem als een acteur beschouwen; ze zijn bereid te wachten, hoe lang het ook duurt.