Nieuws

Netizens tonen bezorgdheid, aangezien 20+ K-Pop-idolen deze week positief testen op COVID-19

Netizens toonden zich bezorgd omdat er deze week een toename is geweest van het aantal K-Pop-idolen met de diagnose COVID-19.

Op 19 januari KST, EPEX leden Wens , A-Min , en Jeff getestvoor COVID-19 volgens het bureau van de groep, C9-entertainment . Naar aanleiding van het nieuws was hetbevestigdDat Super Junior lid Eunhyuk positief getest op het virus door zijn bureau Label SJ .

Daarnaast hebben verschillende artiesten onder YG-entertainment werden gediagnosticeerd met COVID-19. Op 23 januari was hetonthuldDat iKON leden Jinhwan , Yunhyeong , en Donghyuk positief zijn bevestigd voor COVID-19. WINNAAR lid Lee Seung Hoon preventief een zelftestkit gebruikt die eenpositief resultaatde volgende dag. Toen op 25 januari iKON lid Koo Jun Hoe en labelgenoot SCHAT 's Yoshi ook hebbenbevestigdpositief. Eerder vandaag, iKON's Chanwoo samen met TREASURE leden Hyunsuk , Junkyu , en Mashiho werden allemaal verklaard als hebbendePositieve resultatenvoor het virus ondanks het voltooien van hun vaccinaties.

Op 24 januari werd bevestigd dat: de Boyz lid Eric is geweestbevestigdpositief, dagen erna, het bureau van de groep IST-entertainment officieel vrijgegeven verklaringen die medeleden Younghoon en Hyunjae ook hebbengetest positiefvoor het virus.

Naar aanleiding van de eerdere berichten, WEi leden Kim Donghan , Yoo Yong Ha , en Kang Seok Hwa ze hebben allemaal PCR-tests ondergaan op 25 januari en zijn ookbevestigdpositief voor COVID-19. De volgende dag, Hyolyn 's agentschap Brug een officiële verklaring vrijgegevenonthullenddat de solist positief testte op het virus.

Eerder vandaag, Kep1er leden Chaehyun en Youngeun onlangs PCR-tests ondergaan en zijnbevestigdpositief voor het virus, het bureau van de groep Wake One Entertainment verklaard dat ze volledig zijn ingeënt. Bovendien, voormalige VAN * EEN lid Kwon Eun Bi Gratis mp3-download en Wekelijks lid Jaehee hebben ookgetestpositief voor COVID-19.

Met al het nieuws, tonen netizens, vooral fans, hun bezorgdheid en krijgen ze goede wensen voor die idolen waarvan is bevestigd dat ze positief zijn voor COVID-19.

' Ik ben er geen fan van, maar ik hoop dat ze allemaal snel beter worden. Ik hoop dat andere idolen de protocollen volgen en nu veilig zijn. '

' Veel K-Pop-idolen zijn deze week positief getest in COVID-19, ik hoop dat ze allemaal zo snel mogelijk herstellen. '

' Wat is er de laatste tijd aan de hand? Er zijn op dit moment zoveel K-Pop-idolen die COVID-19 oplopen... '

Voor allen een spoedig herstel gewenst!