Nieuws

Netizens vestigen hun aandacht op de houdingsverandering van acteur Kim Jung Hyun rond Seohyun tijdens de opnames van het drama 'Time' uit 2018

Sindsdien de controverse over de onbeschofte acties van acteur Kim Jung Hyun jegens Seohyun verspreidde zich als een lopend vuurtje, de meeste netizens in online communities herbekijken de houding van de acteur tijdens het drama van 2018 ' Tijd .'

Tijdens de persconferentie heeft Kim Jung Hyun'sonbeleefde en koude acties op de persconferentie 'Time' haalden de krantenkoppen in 2018. Desalniettemin zakte de controverse weg toen het bureau van Kim Jung Hyun dat uitlegde:de acteur leed aan verschillende gezondheidsproblemenwaardoor hij halverwege het drama verliet.

De controverse werd echter opnieuw ter sprake gebracht nadat er verschillende insiders hadden gegevenhun verslag van de feitelijke situatie op de filmset. Deze controverse nam verder toe naar een nieuw niveau toen uit de uitzending bleek dat actrice Seo Ye Ji was eigenlijk de reden achter de onbeleefde en onbegrijpelijke acties van Kim Jung Hyun.

Nu kijken netizens naar de verandering van de houding van Kim Jung Hyun sinds het begin van de opnames. 'Time' werd lang verwacht aangezien de hoofdrolspelers hun chemie lieten zien tijdens de behind-the-scenes video's en het maken van video's. Eerder in het drama was Kim Jung Hyun tussen de sneden vriendelijk en in der minne te zien praten met Seohyun. Er werd ook gezien dat hij zich op zijn gemak voelde om fysiek in contact te zijn met de actrice en zelfs zijn zorgen voor de actrice uitte toen ze aan het filmen waren in de koude regen.

Maar naarmate het drama vorderde, voelde Kim Jung Hyun zich ongemakkelijk bij fysiek contact. Er werd zelfs gemeld dat de acteur met de regisseur sprak om alle scènes in het drama met fysiek contact te verwijderen.

Tijdens de bruiloftscène wordt Kim Jung Hyun zelfs niet eens de hand van Seohyun gezien en bleef ze elk contact met de actrice weigeren. Op een gegeven moment legde een medewerker uit dat:Seohyun had gehuildnadat hij had gezien hoe Kim Jung Hyun zijn hand fel waste met een nat servet na het filmen van een scène waarin hij haar handen moest aanraken.

In die tijd in 2018 konden netizens de acties van Kim Jung Hyun niet volledig begrijpen, ondanks de verschillende verklaringen van het bureau. Na de recente controverse zijn veel internetgebruikers nu in staat zijn onbeschofte acties te begrijpen en hebben ze hem bekritiseerd vanwege zijn gebrek aan professionaliteit.