Nieuws

Netizens verbaasd over hoe weinig voormalige 'K-Pop Star 6'-winnaar en nieuwe jongensgroep P1Harmony-lid Kim Jong Seob is veranderd

Vroegere ' K-popster 6 ' winnaar Kim Jongseob maakt eindelijk zijn debuut, en netizens kunnen niet geloven hoe weinig hij is veranderd sinds zijn basisschooltijd!

In 2017 vormde het zang- en dansduo ' Vriend ', bestaande uit Kim Jongseob en Park Hyunjin , werd de jongste winnaars ooit van het talentenjachtprogramma 'K-Pop Star'. De jongste van de twee, Kim Jongseob, was toen 12 jaar oud!

Net als tal van andere voormalige 'K-Pop Star'-deelnemers zoals Akdong-muzikant , Lee Hallo , Katie Kim , Bang Ye Dam , etc, 'Boyfriend' leden Kim Jongseob en Park Hyunjin aangemeld als YG Entertainment-stagiairs na het einde van de show.

Een paar jaar later verscheen Kim Jongseob op 14-jarige leeftijd weer voor het oog van het publiek op ' YG Schatkist '! (Kim Jongseob's mede 'Boyfriend'-lid Park Hyunjin nam niet lang na het aanmelden afscheid van YG Entertainment.)

Kim Jongseob haalde het uiteindelijk niet in het debuutteam van de 'YG Treasure Box', dat nu promoveert als SCHAT . Dit betekende ook zijn vertrek bij YG Entertainment als stagiair.

Er is weer een jaar voorbij en het debuut van Kim Jongseob is eindelijk officieel!

Het blijkt dat Kim Jongseob na het verlaten van YG Entertainment een nieuw huis heeft gevonden met FNC-entertainment t . Op 1 september onthulde FNC Entertainment de gezichten van hun gloednieuwe rookiegroepP1 Harmonievoor de eerste keer, en Kim Jongseob was een van hen!

Kim Jongseob, geboren in 2005, debuteert binnenkort op 15-jarige leeftijd met P1Harmony, ongeveer 3 jaar na zijn 'K-Pop Star 6'-overwinning. Het idool zal ook zijn nooit eerder vertoonde acteervaardigheden demonstreren via de debuutfilm van P1Harmony, ' P1H: Het begin van een nieuwe wereld '.

Toen ze nieuws hoorden over het debuut van Kim Jongseob in P1Harmony, zeiden veel netizens: 'Alleen zijn lichaam groeide kekekeke, hij ziet er precies hetzelfde uit', 'Wauw, hij was een klein ding, maar nu is hij helemaal groot', 'Zijn gezicht is niet veranderd kekeke', 'Jongseob je bent goed opgegroeid~ ', 'Ik was er zo zeker van dat Jongseob zou debuteren in de volgende jongensgroep van YG, TT. Maar we weten hoe lang en pijnlijk het is om te wachten op je debuut als stagiair, dus gefeliciteerd met je debuut Jongseob!', 'OMG de tijd vliegt, wanneer is hij zo groot geworden?!', 'Nou, we kunnen in ieder geval allemaal tellen op zijn talent', 'Gefeliciteerd met je debuut Jongseob, TREASURE MAKERS juichen je toe!' , en meer.

Ondertussen debuteert de aankomende nieuwe jongensgroep van FNC Entertainment, P1Harmony, volgende maand in oktober met hun debuut theatrale film!