Geroddel

Netizens vinden dat Seo Kang Jun Gong Seung Yeon met geweld slaat in 'Are You Human Too?' extreem moeilijk om naar te kijken

Seo Kang Jun, Gong Seung YeonTijdens de eerste aflevering van KBS2 's nieuwe ma-dins drama ' Ben jij ook een mens? ', mannelijke hoofdrol Nam Shino (gespeeld doorSeo Kang Jun) gewelddadig geslagen vrouwelijke hoofdrol Kang So Bong (gespeeld doorGong Seung Yeon) in het gezicht.
In het verhaal is Nam Shin een chaebol van de derde generatie met een vreselijke persoonlijkheid en een talent om problemen te veroorzaken. Kang So Bong is een van zijn lijfwachten, maar in aflevering 1 doet ze zich ook voor als paparazzi door hem te volgen en hem in het geheim te fotograferen. Nam Shin ontdekt de dubbelhandige motieven van Kang So Bong en blaast haar in het openbaar uit, met woede en geweld.


Er werd ook onthuld dat als gevolg van de wensen van de producent, de scène werd gefilmd met Seo Kang Jun die Gong Seung Yeon echt raakte, zonder enige 'effecten of camerawerk gebruiken om schijnbewegingen echt te laten lijken' . Naar verluidt herinnerde Gong Seung Yeon zich dat ze zo hard was geraakt dat ze het gevoel had dat ze even haar gehoor verloor.Kijkers die naar de scène keken, konden het niet helpen, maar uitten hun extreme ongemak over het geweld. Terug in maart, tvN drama' Mijn meneer ' kwam ook onder vuur te liggen vanwege de gewelddadige scène met acteurs IU en Jang Ki Yong , krijgt uiteindelijk een waarschuwing.
Netizens klaagden, 'De regisseur was een a**' , 'Ik heb zo'n medelijden met de acteurs...' , 'Het was te moeilijk om te zien' , 'Ik hoorde dat Seo Kang Jun zei dat hij het niet kon, maar de regisseur smeekte en zei maar één keer, dus het eindigde zo' , 'Als je op de verkeerde manier op je wang wordt geslagen, kun je ernstige gehoorproblemen krijgen als gevolg...' , 'De regisseur is gek' , enz.
Het lijkt erop dat toen contact werd opgenomen over de controversiële scène, een vertegenwoordiger van de kant van het drama eenvoudig reageerde: 'We zullen de kritiek van de kijkers nederig ontvangen en voorzichtig verder gaan.'
Denk je dat de geweldscène overboord is gegaan?