Nieuws

Netizens vinden de methode van EXO Baekhyun om 'Bubble'-berichten te gebruiken schattig en hilarisch

Netizens smelten onverwachts weg EXO 'sBaekhyunwerd gezien met zijn ' Bubbel ' berichten-app!

'Bubble' is een berichtenfunctie van de mobiele app ' Lysn ', gemaakt door SM-entertainment voor hun labelartiesten om contact te houden met fans. Degenen die berichten willen uitwisselen met hun idolen op 'Bubble' betalen 4.500 KRW (~ ,67 USD) per lid. Wanneer een artiest ervoor kiest om een ​​bericht naar 'Bubble'-gebruikers te sturen, ontvangen alle fans die voor 'Bubble' hebben betaald hetzelfde bericht.

De 'Bubble'-functie is onlangs deze week beschikbaar gekomen voor EXO-fans, en een van de eerste leden die de berichten-app uitprobeerde was Baekhyun! Dus welk eerste bericht besloot hij naar zijn 'Bubble'-fans te sturen?

Hij schreef,


'Hallo (gebruikersnaam)! Als ik het me goed herinner, hebben we elkaar eerder ontmoet, toch? Die eerste keer dat we elkaar ontmoetten, was ik erg in je geïnteresseerd, dus ik vroeg om je nummer, maar je hebt geen idee hoe nerveus ik toen was. Ik ben eerlijk gezegd erg nerveus nu, ik neem weer contact met je op... Laten we vanaf nu dichtbij genoeg komen zodat deze zenuwen comfortabeler zullen worden, en later kunnen we al onze gelukkige dingen en verdrietige dingen met elkaar delen !'

Fans hadden geen idee dat Baekhyun de 'Bubble'-functie zou gebruiken om te spelen als 'de man die om je nummer vroeg'!

De onverwachte benadering kreeg lovende reacties van netizens, zoals ze opmerkten: 'Wauw, ik begrijp waarom Baekhyun-fans hals over kop gek zijn', 'OMG, ik heb geen geld, maar ik denk dat ik dit nodig heb', 'SM, sorry dat ik je uitscheld en je beschuldigt van het oplichten van ons met 'Bubble' kekeke. Wie had gedacht dat het zo'n geweldig cadeau zou zijn', 'Baekhyun werd geboren om een ​​idool te zijn..', 'Vanmorgen zag ik dat mijn antwoord op 'Bubble' 'gelezen' was en mijn hart overviel.. Ik ben nooit stoppen met 'Bubble'', 'Wowowow andere idolen kunnen echt wat tips van hem leren' , en meer!

Echter, vanwege het feit dat hetzelfde bericht naar alle 'Bubble'-gebruikers gaat, hebben sommige EXO-L's hilarisch spijt van sommige van hun eerdere beslissingen - oftewel hun beslissing bij het maken van hun 'Lysn'-gebruikersnamen.

Toen een fan bijvoorbeeld het 'Bubble'-bericht van Baekhyun ontving, stond er:

'Hallo ' Kyungsoo's moeder '! Als ik het me goed herinner, hebben we elkaar eerder ontmoet, toch? Die eerste keer dat we elkaar ontmoetten, was ik echt in je geïnteresseerd, dus ik vroeg om je nummer, maar je hebt geen idee hoe nerveus ik toen was... (hetzelfde als het volledige bericht hierboven).'

Gebruikersnaam 'Kyungsoo's moeder' was niet de enige wiens schattige bericht van 'de man die om je nummer vroeg' veranderde in een hilarische fout, aangezien andere EXO-L's werden gespot met gebruikersnamen als 'Lee Soo Man', 'Mijn tandvlees is opgedroogd na het zien van Byun Baekhyun', en meer!

Wil je de 'Bubble'-functie op 'Lysn' proberen?