Nieuws

Netizens vragen zich af of Logan Lee een comeback zal maken in 'Penthouse' seizoen 3, aangezien hij nergens te vinden is bij het lezen van het script

www.insight.co.kr

De scriptlezing voor ' Penthouse 3 ' is onlangs verschenen. Het derde seizoen van het populaire drama staat gepland voor 4 juni en velen zijn benieuwd naar de volgende verhaallijn.

Op 25 mei heeft het productieteam van SBS 's 'Penthouse' heeft op hun officiële YouTube-kanaal een video geüpload van de acteurs die hebben meegewerkt aan de scriptlezing voor het komende nieuwe seizoen.

Bij het voorlezen van het script, acteurs zoalsLee Ji Ah, die de rol speelde van Shim Su Ryeon ,Kim So Yeon, die de rol speelde van Cheon Seo Jin , en meer werden gezien. Acteurs Park Ho San, Oh Ju wan en Ahn Yeon Hong, die in seizoen 3 een belangrijke rol zullen spelen, waren ook te zien.

Fans konden Logan Lee echter niet zien, die een belangrijke rol speelde in seizoen 1 en 2. In feite leek Logan Lee omgekomen te zijn bij de auto-explosie tijdens de laatste aflevering van seizoen 2, maar velen verwachtten dat hij komen levend terug gezien de onverwachte plotwendingen van het drama.

Personages zoals Na Ae Kyo, Shim Su Ryeon, Bae Ro Na en Joo Hae In, waarvan werd gedacht dat ze dood waren, kwamen in de voorgaande seizoenen weer tot leven. Daarom verwachten velen dat Logan Lee ook een comeback maakt.

Niettemin, acteur Park Eun Seok , die de rol van Logan Lee speelde, was de enige persoon die niet werd gezien tijdens het scriptleesevenement. Vandaar dat sommige internetgebruikers speculeren dat Logan Lee inderdaad is overleden en het volgende seizoen niet zal worden gezien.

Netizens moeten anticiperen op het volgende seizoen, dat op 4 juni wordt uitgezonden, en kijken of Logan Lee op wonderbaarlijke wijze levend terugkomt om weer tegen Joo Dan Tae te vechten.