Nieuws

Netizens waren onder de indruk van alle cadeaus die Irene van Red Velvet dit jaar voor haar verjaardag van haar Chinese fans kreeg

Een manier waarop fans hun liefde voor hun favoriete idool kunnen uiten, is door ze cadeaus te sturen ter ondersteuning.

Het is een bekend feit dat K-Pop-idolen dure en overdadige cadeaus krijgen van hun fans, vooral op speciale dagen zoals verjaardagen.Rood fluweel'sIrenevierde dit jaar haar 30e verjaardag op 29 maart en haar fans in China maakten een reeks geschenken klaar met luxe artikelen.

Een internetgebruiker deelde een lijst met cadeaus die fans van Red Velvet in China aan Irene gaven. Hoewel het Irene's dertigste verjaardag in het internationale tijdperk was, maakten fans een pakket cadeaus klaar voor de leden van de idoolgroep.

Andere netizens verzamelden zich in de online gemeenschap om van gedachten te wisselen over de cadeaus. Netizens merkte op, ' Wow, het verbaast me dat ze nog steeds zoveel cadeaus krijgt,' 'Ik ben zo jaloers, ze hoeft niet eens de deur uit om dingen te kopen', 'Ik heb nog nooit een cadeaulijst gezien met de prijs van dingen lol. Mijn mond valt open als ik naar de prijskaartjes kijk,' 'Ik ben eigenlijk heel jaloers', 'Ik heb het gevoel dat ze niet eens hoeft te werken en geld te verdienen als ze dit allemaal voor haar verjaardag elk jaar krijgt,' 'Het is de fans die cadeaus naar haar willen sturen, dus het kan me niet echt schelen, maar er zijn veel mooie dingen, lol,' 'Ik heb echt het gevoel dat Chinese fans op een ander niveau zitten, kijk naar al deze luxe goederen,' en ' Ik wil nu ook als idool debuteren, lol.'