Nieuws

Netizens schrikken van het zien van Lil Nas X die reclame maakt voor de 'Kim Go Eun Balm', degene 'Mijn moeder bleef me vertellen om te bestellen'

Netizens werden volledig weggegooid na het tegenkomen van een clip van Lil Nas X reclame maken voor de ' Kim Go Eun Balm '.

Een bestseller van het merk K-beauty' KAHI ', de ' KAHI Multibalsem ' staat bij Koreaanse internetters bekend om zijn extreme reclame. De advertentie is letterlijk... overal.

-Advertentie- Overslaan

De advertenties worden zelfs zo vaak overal gezien, dat de balsem eigenlijk door iedereen bekend is geworden als de 'Kim Go Eun Balm', dankzij het feit dat alle steractrice van de advertentiesKim Go Eun, het huidige 'KAHI'-model. Samengevat is het 'het merk dat beroemd is omdat iedereen de advertentie zo vaak heeft gezien'.

Bovendien heeft de extreme reclametechniek min of meer gewerkt, maar met een nogal specifieke consumentenmarkt. Veel netizens zeiden: 'Ik bestelde dit voor mijn moeder zoals laatst', 'Mijn moeder bleef me vragen het voor haar te kopen omdat het naar voren komt in de drama's die ze bekijkt', 'De ouderen zijn er dol op. Ik denk dat als het veel op tv komt, het de moeite waard is om te hebben', 'Mijn moeder probeerde het ook kekekeke. Ze vond het geweldig kekekeke', 'Mijn moeder zei allemaal, 'Wat doet ze op haar gezicht, koop er de volgende keer een' ook kekekeke', 'Blijkbaar in de oma-kringen, als je er geen hebt, ben je helemaal een buitenstaander' , en meer.

Het lijkt erop dat 'KAHI' zijn extreme reclametactieken nog verder wilde uitbreiden! Een beroep doen op oudere Koreaanse consumenten was niet genoeg, het merk besloot naar het buitenland te gaan.

Stel je de reacties van K-netizens voor toen ze plotseling de Amerikaanse zanger/rapper Lil Nas X de 'KAHI Multi Balm' zagen vasthouden tijdens zijn ' De Montero-show '!

Enkele reacties waren: 'Wacht wat er aan de hand is, waarom houdt Lil Nas X de Kim Go Eun-balsem vast...', 'Lil Nas X adverteert die ene balsem op tv die alle oma's ronddragen?? Wat??? Begrijpen ze helemaal niet wie hun doelgroep is???', 'Ik vraag me af of hij weet dat het een product voor oude mensen is', 'Is dit echt', 'Ze hebben echt zoveel geld uitgegeven aan die balsem?' , en meer.

Weet je nog dat je de 'KAHI Multi Balm' onlangs in een K-drama of K-variety show hebt gezien?

Rond het web