Nieuws

Netizens zeggen dat 'diëten de beste plastische chirurgie is' bij het zien van deze aangepaste foto's van beroemdheden

www.wikitree.co.kr

Iedereen wil de beste versie van zichzelf zijn, omdat veel mensen op dieet gaan. Er is een gezegde onder Koreanen dat ' Diëten is de beste plastische chirurgie' omdat het beeld van mensen enorm verandert als ze afvallen.

Onlangs plaatste een humoristisch Instagram-account een paar foto's met de titel ' Diëten kan je leven veranderen' netizen aan het lachen maken. De post bevatte foto's van verschillende mannelijke beroemdheden zoalsDus Ji Sub,Hyun Bin,Lee Min Ho,Song Joong Ki,Lee Sang Yup,Park Seo Joon,Jo Jung Suk,Joo Ji Hoon,Gong Yoo, enLee Je Hoon.

-Advertentie- Overslaan

Alleen waren deze foto's iets anders dan wat netizens verwachtten. De foto's van deze beroemdheden werden op een filter geplaatst dat nogal wat gewicht op elke mannelijke acteur legde. Nadat het filter was aangebracht, waren sommige van deze beroemdheden bijna onherkenbaar.

Na het zien van deze foto's, reageerden netizens, ' Oh wow, dit is waarom het belangrijk is om af te vallen, lol,' 'Diëten is inderdaad de beste plastische chirurgie', 'Ik zou ook moeten afvallen', 'Wauw, lol,' en ' Dit is geweldig. Ze zien er zo anders uit.'

Park Seo juni; Joo Ji Hoon

Lee MinHo; Song Joong Ki

Jo Jung Suk; Lee Sang Yup

Gong Yo; Lee Je Hoon

Dus watersub; Hyun Bin

Rond het web