Nieuws

Netizens zeggen dat G.NA pech had omdat ze in een prostitutieschandaal was betrapt

nieuws.naver.com

ZangerG.NA, die eerder tot een boete was veroordeeldvoor prostitutie, vestigde onlangs de aandacht op haar toekomstige handelwijze na het plaatsen van een bericht op haar sociale media.

Op 16 april plaatste G.NA een bericht waarin stond: ' Het donker vernietigt het licht niet; Het definieert het. Het is onze angst voor het donker die onze vreugde in de schaduw werpt, ' wat een passage uit het boek is ' Het geschenk van imperfectie ' door auteur Brené Brown .

-Advertentie- Overslaan

G.NA maakte haar debuut als zangeres in 2010 en won aan populariteit door het uitbrengen van verschillende hitnummers zoals ' Ik zal verdwalen, jij gaat je weg ,'' Zwart en wit ,' en ' Te heet .'Ze was echter betrokken bij een prostitutieschandaal en werd beschuldigd van:geslachtsgemeenschap hebben met rijke Koreaans-Amerikaanse zakenlieden in Los Angeles, in ruil daarvoor geld ontvangen.


G.NA voerde aan dat ze met de persoon aan het daten was en hem met goede bedoelingen ontmoette, maar een rechtbank in Seoul veroordeelde haar tot het betalen van een boete van 2 miljoen KRW (1791 USD) voor het overtreden van de prostitutiewetten.

G.NA stopte in 2016 met al haar entertainmentactiviteiten en promoties na een boete.

Toen liet ze in 2017 een bericht achter bij haar fans:' Het is een jaar geleden en ik ben iedereen dankbaar die tot nu toe op me heeft gewacht. Ik ben verwikkeld in zoveel incidenten en geruchten die door psychologische pijn gingen, maar ik gaf niet op vanwege de fans die me vertrouwden. We zullen elkaar weer ontmoeten.'

Net zoals G.NA op sociale media had vermeld, zijn er nog steeds enkele netizens die de zanger steunen, zoals velen zeggen dat G.NA gewoon pech had. netizens commentaar gegeven , ' Er zijn waarschijnlijk meer mensen in de entertainmentindustrie die doen wat G.NA deed, maar ze is net gepakt.' 'Ik bedoel, er zijn waarschijnlijk meer beroemdheden die dat deden. En ook de mannen die vrouwen kopen met geld hebben het bij het verkeerde eind. G.NA had gewoon pech naar mijn mening,' 'G.NA had gewoon pech en werd gepakt,' en 'Er zijn andere beroemdheden die misdaden hebben gepleegd die op televisie verschijnen.'

Rond het web