Nieuws

Netizens zeggen dat de nieuwe jongensgroep van Big Hit er niet uitziet als een Koreaanse groep

Grote hitmuziek De traineegroep komt steeds dichter bij haar debuut in 2022.


Youtube kanaal Stagiair A heeft fans op de hoogte gehouden van de nieuwe jongensgroep die door Big Hit Music zal worden gelanceerd. Alle zeven leden zijn onthuld en hebben zich voorbereid en hard gewerkt aan hun doel om de volgende wereldwijde jongensgroep te worden.

Op 8 maart onthulde Trainee A een video met de tweede aflevering van 'A Road', een documentaire die de voortgang van de nieuwe jongensgroep registreert. In deze aflevering onthulde het kanaal de decembermaandevaluatie en het werk dat de leden hebben gedaan.

Bovendien konden de stagiaires hun eerste profielfotoshoot maken en hun charmes laten zien. Hoe graag ze ook de volgende wereldwijde jongensgroep willen worden, de groep cursisten bestaat uit leden met verschillende achtergronden. Dat is misschien de reden waarom veel Koreaanse netizens zeggen dat Trainee A geen Koreaanse K-popgroep lijkt.

Netizens verzamelden zich om een online gemeenschap om hun gedachten over de jongensgroep te delen en commentaar gegeven , ' Alle niet-Koreaanse leden zien er zo goed uit,' 'Is dit een Koreaanse groep?' 'Dit ziet er niet uit als een Koreaanse groep lol', 'Ze zien er niet uit als K-idolen', 'Ik vind de man in het centrum er zeker goed uit', 'Ik denk dat ze zoveel buitenlandse leden hebben dat ze lijken zo onbekend,' 'Ze zien er allemaal niet-Koreaans uit, zelfs de Koreaanse leden, lol', 'Ze zien er allemaal knap uit', 'Hoeveel van hen zijn Koreaans? ze lijken helemaal niet Koreaans,' 'Ik denk dat deze groep meer niet-Koreaanse leden heeft, zelfs als ze denken dat ze een K-popgroep zijn', 'Ik weet niet of ze populair zullen worden in Korea, ' en ' Hmm, ze zien er niet uit als een Koreaanse groep, alle leden zien er gemengd uit lol.'