Nieuws

Netizens zeggen dat HYBE de situatie met betrekking tot de beschuldigingen van pesten van Kim Garam beter aankan

DE SSERAFIM'sKim Garam |raakt verder verstrikt in de pestcontroverse die al voor haar debuut uitbrak.

De controverse begon toen een netizen een bericht plaatste in een online community beweren dat Kim Garam een ​​pestkop op school was . Sinds de eerste aantijging zijn er meer geweestberichtenenfoto'sbewerend bewijs te zijn dat Kim Garam een ​​pestkop op school was.

Zodra de controverse aan de oppervlakte kwam, ontkende Source Music snel de beschuldigingen en beweerde dat die beschuldigingen vals waren. Desalniettemin bleven netizens posten meer bewijs met een document van het Autonoom Comité voor de bestrijding van geweld op school, waaruit blijkt dat Kim Garam werd vermeld als een van de daders van geweld op school.

Bron Muziekreageerde door te zeggen:ze zijn begonnen met de stappen om juridische stappen te ondernemen. Het slachtoffer huurde echter een wettelijke vertegenwoordiger in om juridische stappen te ondernemen tegen Kim Garam. Het vermeende slachtoffer, het advocatenkantoor van Yoo Eunseo Daeryun uitgegeven een verklaring die de details onthult van het pestincident en de details van de rechtszaak.

HYBE reageerde echter op de verklaring van Daeryun met: ' Hoewel het lid het doelwit was van kwaadwillende aanvallen van degenen die zich online achter anonimiteit verschuilden, hebben we de details niet actief uitgelegd, aangezien veel van de betrokkenen in hun eerste jaar van de middelbare school zaten en ze nog steeds minderjarig zijn. en ' de details in de zaak van 2018 worden slechts via één gezichtspunt gecommuniceerd, dus we zullen ons standpunt verduidelijken en vrijgeven zodra onze beoordeling van de beweringen van Daeryun is voltooid.'

Bovendien bleef HYBE vasthouden aan zijn aanvankelijke bewering dat de beschuldigingen vals zijn en zal het bedrijf verdere juridische stappen ondernemen. De controverse neemt nu toe naar een nieuw niveau, waarbij beide partijen juridische stappen ondernemen en een lange juridische strijd beginnen.

Met de recente verklaring vrijgegeven door HYBE, beweren veel netizens dat het bureau de situatie niet goed heeft aangepakt en beter had moeten zijn. Deze netizens bekritiseerden hoe HYBE de hele situatie aanpakte en commentaar gegeven , ' Wow, HYBE is zo slecht in het omgaan met deze situatie,' 'Ik weet echt niet waarom ze proberen haar in de groep te houden', 'Ik ben sprakeloos bij de laatste verklaring dat ze juridische stappen zullen blijven ondernemen,' 'Wauw, ze proberen het imago van Kim Garam zo te veranderen,' 'De leden noemden haar Soft Tofu, lol. Alsof Soft Tofu het imago van Kim Garam zou verbeteren, lol' 'HYBE had niet moeten zeggen dat Kim Garam eigenlijk het slachtoffer was', 'Toen de controverse voor het eerst uitbrak, hadden ze haar uit de groep moeten verwijderen in plaats van haar te houden, 'Dus, het slachtoffer huurde een wettelijke vertegenwoordiger in en gaf de details van het pesten vrij, maar HYBE heeft nog geen gedetailleerde argumenten tegen de beschuldigingen vrijgegeven.' 'Op dit moment is HYBE ook een pestkop voor het slachtoffer', 'Ze zijn het ergste,' 'Waarom pakken ze deze situatie zo aan? voor wie?' en ' Ik vraag me echt af waarom HYBE deze controverse zo aanpakt.'